Sinisa-Sabac 66 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi stitnike za rucke treba mi za Suzuki K1 streetfight ako neko moze da preporuci nekog ko ima da proda bio bi mu veoma zahvalan. Evo na primer ovakve stitnike bi uzeo.Ponude mogu ovde ili na 0640663280 moze i sms.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje isto to!Al da bude narandzasto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan to su ti acerbis really pro cini mi se, eh ja sam obrnuo ceo grad da ih nadjem i nista.. takv isti model u crnoj boji prodaje jamaha ali kao svoj accessory i mislim da bi kod nas kostali oko 100-150e da se poruce kod dilera u BG... ja sam na kraju sam porucio preko neta iz USA acerbis supermoto.... citao da izvesni Bera (imas topic na forumu - dobavljaci) donosi sa raznih strana a jedna od njih je http://www.auner.at/ koji nude veliki izbor hendgardova ... no za njega licno ne bih nishta mogo da ti kazem http://www.touratech.de isto ima lep izbor a cini mi se da jos neko donosi odatle... nadam se da sam ti barem malo pomogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Za 2000 dinara na najlonu u NSu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan 2500 polisport ili 5400 polisport sa ojacanjima i to sve kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj u pretragu Acerbis i trebalo bi da izadje malo stariji oglas gde kolega prodaje stitnike. Ja sam isao da ih kupim za moj motor, ali nisam, jer mi se ne svidja kako stoje na mom motoru. Inace, stitinici su extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi jos kupio, mozda mogu da ti pomognem... Koje od ovih? http://www.acerbis.it/moto/index.php?module=catalog&type=cat&cat=16&page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan drug pozdrav i ja trazim rucke i nazanimljivije i najbolje sto sam nasao je ovo pogladaj sajt racetech.it jako dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=31718.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan drug pozdrav i ja trazim rucke i nazanimljivije i najbolje sto sam nasao je ovo pogladaj sajt racetech.it jako dobro izgleda Racetec i ja kupio za klincev motor. Odlicne, a pristupacnije od Acerbisa. Nabavlja mensur66@gmail.com Ima razne modele, nek ti posalje ponudu e-mailom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...