Jump to content

Moto Zajednica

Grupo Francisco Hernando

Recommended Posts

• Drug član, 2316 postova

Ekipa Grupo Francisco Hernando  za koju vozi Sete Giberna najavila je povlacenje iz moto gp zbok krize.Tako da vise necemo gledati Sete-a.

E sada FIM moze vrlo lako da napenali Dornu (sto bih ja najvise voleo) jer je Dorna duzna da obezbedi 18 motocikala na startu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Mozda se Yuki Takahashi "cudom" vrati?

Mozda, kad ga sastave.

E volio bi da se nadje neko i da napenali cika Carmella, ali cisto sumnjam, donosi im previse kesovine da mu prikenjaju, mada ko zna.

Sta ce biti sledece god. kada se i Kawa povuce. Gde li ce naci njih 18. Aj da kazes da ce Aspar da istera jednu masinu, ali....

Bice gusto.

Ali kao sto ste rekli previse love oni donose FIM-u, nece ovi reci nista.

Ali kako bih voleo da  cika Carmello pukne jooojjjj.

Prvo su smanjili sa 1000cc na 800. Navodno da bi vozaci bili sporiji, a oni jos brzi. Da li su mogli da predpostave koliko kosta razvijanje jedne nove masine od 800cc i koliko je to kostalo fabrike.

Pa sad ukidanje 250...

Sta je sledece????

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Ekipa Grupo Francisco Hernando  za koju vozi Sete Giberna najavila je povlacenje iz moto gp zbok krize.Tako da vise necemo gledati Sete-a.

E sada FIM moze vrlo lako da napenali Dornu (sto bih ja najvise voleo) jer je Dorna duzna da obezbedi 18 motocikala na startu.

Jadnik nije ni dobio postenu sansu, bas mi je zao jer on zna da napravi interesantnu trku samo kad ima konkurentnu masinu!

Ja sam ga ranije gotivio, jer nije bio dvorska luda vec posvecen vozac. Pre svega umeren, a ja takve gotivim.

Sto se povratka tice to je mnogo zeznuta stvar, posle pauze retko ko moze da se vrati u ritam.

Po meni to je jedino uspelo Mike Hailwood-u koji se posle 11god pauze vratio na ostrvo man vozeci Ducati 900ss i na iznenadjenje pobedio sa prosecnom brzinom od preko 170km/h.

Mi ovde hvalisamo danasnje vozace Rossija i ostale a zaboravljamo ostale velikane, poput Hailwood, Barry Sean i naravno Ago.

Nije poenta ko ima najvise pobeda itd.., gledam neki snimak sa ostrva Man i divim se tim ljudima koji su vozili tada 50,60,70-tim na tim katastrofa gumama, ogibljenju za bicikle i kocnicama za trotinet.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja