ARES 1234 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Grupo Francisco Hernando za koju vozi Sete Giberna najavila je povlacenje iz moto gp zbok krize.Tako da vise necemo gledati Sete-a. E sada FIM moze vrlo lako da napenali Dornu (sto bih ja najvise voleo) jer je Dorna duzna da obezbedi 18 motocikala na startu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se Yuki Takahashi "cudom" vrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se Yuki Takahashi "cudom" vrati? Mozda, kad ga sastave. E volio bi da se nadje neko i da napenali cika Carmella, ali cisto sumnjam, donosi im previse kesovine da mu prikenjaju, mada ko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zato je i pogodan.Tu je,a u stvari nije tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce biti sledece god. kada se i Kawa povuce. Gde li ce naci njih 18. Aj da kazes da ce Aspar da istera jednu masinu, ali.... Bice gusto. Ali kao sto ste rekli previse love oni donose FIM-u, nece ovi reci nista. Ali kako bih voleo da cika Carmello pukne jooojjjj. Prvo su smanjili sa 1000cc na 800. Navodno da bi vozaci bili sporiji, a oni jos brzi. Da li su mogli da predpostave koliko kosta razvijanje jedne nove masine od 800cc i koliko je to kostalo fabrike. Pa sad ukidanje 250... Sta je sledece???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Besni pa samo izmisljaju. Bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da se desilo mi cemo i dalje gledati...to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Grupo Francisco Hernando za koju vozi Sete Giberna najavila je povlacenje iz moto gp zbok krize.Tako da vise necemo gledati Sete-a. E sada FIM moze vrlo lako da napenali Dornu (sto bih ja najvise voleo) jer je Dorna duzna da obezbedi 18 motocikala na startu. Jadnik nije ni dobio postenu sansu, bas mi je zao jer on zna da napravi interesantnu trku samo kad ima konkurentnu masinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga ranije gotivio, jer nije bio dvorska luda vec posvecen vozac. Pre svega umeren, a ja takve gotivim. Sto se povratka tice to je mnogo zeznuta stvar, posle pauze retko ko moze da se vrati u ritam. Po meni to je jedino uspelo Mike Hailwood-u koji se posle 11god pauze vratio na ostrvo man vozeci Ducati 900ss i na iznenadjenje pobedio sa prosecnom brzinom od preko 170km/h. Mi ovde hvalisamo danasnje vozace Rossija i ostale a zaboravljamo ostale velikane, poput Hailwood, Barry Sean i naravno Ago. Nije poenta ko ima najvise pobeda itd.., gledam neki snimak sa ostrva Man i divim se tim ljudima koji su vozili tada 50,60,70-tim na tim katastrofa gumama, ogibljenju za bicikle i kocnicama za trotinet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...