mrbakero 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan potrebne sijalice za skuter H4 35/35 xenon ili neke druge koje daju belo plavu boju ,ako iko zna gde mogu da ih nadjem pozeljno Beograd HVALA unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se na PP da ti pustim broj telefona tipa koji prodaje i ugradjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off, ali ajd da pitam, te xenon sijalice, jel mogu ja da stavim na Hondu CBR 600 f3? Moje misljenje je da mogu... al ajd da pitam iskusnije... sta mi je neophodno za to svetlo? samo sijalice ili jos nesto? i naravno gde mogu da se kupe... Hvala -mislim da sam nasao odgovor na forumu posle pretrage po postovima... u "garazi" - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Avgust 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma Mata 16v prodaje i ugradjuje xenone. Potrazite na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan i meni trebaju te od 35x35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ima ta h4, to je dual bi xenon, dve xenon sijalice u jednoj, jedna za kratko i jedna za dugo, ali ide i dva balasta, tako da je to najskuplja varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ima ta h4, to je dual bi xenon, dve xenon sijalice u jednoj, jedna za kratko i jedna za dugo, ali ide i dva balasta, tako da je to najskuplja varijanta... Koja je cena tih xenona sa ugradnjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ima toga na buvljaku ja stavio na moj motor i radi odlicno ima u kojoj boji hoces ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jedan komplet viška H4 6000K, sijalica + balast 30 eura informacije na PP ili 065/8065109 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...