MILJAN* 157 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan I konacno da se i ja oglasim i obavestim Vas za motorijadu na Zlatiboru! Samo da pohvalim flayer!!! Nisam skoro video zesci.....Svaka cast za ideju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi! Sutra ceo dan idem da obezbedjujem smestaj za bajkere. Popodne vam javljam gde je slobodno i brojeve telefona! Pozdrav svima!!! Takooooooooo jeeeee.....cekamo na najsvjezije informacije..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Redsonja 1 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh.Ja se budim oko 10.Krecem oko 11.Stizem oko 13.Prognoza kaze da ce biti kise do vikenda.Za vikend suncano.Za svaki slucaj,poznajuci Zlatibor,ponesite kisne kombinezone. Sto se tice satora,ima mesta svuda.Samo cu da prosetam i snimim neko prijatno,hladovito mesto.Sad ne znam,koliko dalje od kampa ali pokusacu da ne bude ni mnogo daleko.Cisto da smo tu ali da nismo "every body na gomilu " u onom sumarku od proslog puta gde su urlali kao ludi. Jel ovo vazi za petak ? Ja u subotu ujutru krecem na Zlatibor i tamo sam oko 12-13h. Subota uvece prespavamo i nedelja ujutru pravac CG na more NAravno da vazi. Bice ljudi iz Petrovca i Budve pa mozemo sa njima nazad ili da nam barem kazu gde mozemo da zabodemo satore a da nas ne oderu stanodavci. ;D A u Radovice idemo obavezno. I mi bi sa Zlatibora da palimo na more, samo do petka čekamo oćel stići finansije i ondak znamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Uh.Ja se budim oko 10.Krecem oko 11.Stizem oko 13.Prognoza kaze da ce biti kise do vikenda.Za vikend suncano.Za svaki slucaj,poznajuci Zlatibor,ponesite kisne kombinezone. Sto se tice satora,ima mesta svuda.Samo cu da prosetam i snimim neko prijatno,hladovito mesto.Sad ne znam,koliko dalje od kampa ali pokusacu da ne bude ni mnogo daleko.Cisto da smo tu ali da nismo "every body na gomilu " u onom sumarku od proslog puta gde su urlali kao ludi. Jel ovo vazi za petak ? Ja u subotu ujutru krecem na Zlatibor i tamo sam oko 12-13h. Subota uvece prespavamo i nedelja ujutru pravac CG na more NAravno da vazi. Bice ljudi iz Petrovca i Budve pa mozemo sa njima nazad ili da nam barem kazu gde mozemo da zabodemo satore a da nas ne oderu stanodavci. ;D A u Radovice idemo obavezno. I mi bi sa Zlatibora da palimo na more, samo do petka čekamo oćel stići finansije i ondak znamo... Ma ne treba vam mnogo finansija.I mi nismo pretereno puni para.Idemo nomadski.Sator,dusek varijanta.Znaci ne placamo stan.Samo klopa kosta i gorivo.I to idemo sa nekim maksimalnim planom da krenemo u nedelju i najkasnije se u cetvrtak vratimo.Jer nas ne vezuje nista.Kako nam se svidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Uh.Ja se budim oko 10.Krecem oko 11.Stizem oko 13.Prognoza kaze da ce biti kise do vikenda.Za vikend suncano.Za svaki slucaj,poznajuci Zlatibor,ponesite kisne kombinezone. Sto se tice satora,ima mesta svuda.Samo cu da prosetam i snimim neko prijatno,hladovito mesto.Sad ne znam,koliko dalje od kampa ali pokusacu da ne bude ni mnogo daleko.Cisto da smo tu ali da nismo "every body na gomilu " u onom sumarku od proslog puta gde su urlali kao ludi. Jel ovo vazi za petak ? Ja u subotu ujutru krecem na Zlatibor i tamo sam oko 12-13h. Subota uvece prespavamo i nedelja ujutru pravac CG na more NAravno da vazi. Bice ljudi iz Petrovca i Budve pa mozemo sa njima nazad ili da nam barem kazu gde mozemo da zabodemo satore a da nas ne oderu stanodavci. ;D A u Radovice idemo obavezno. I mi bi sa Zlatibora da palimo na more, samo do petka čekamo oćel stići finansije i ondak znamo... Uh...more... nije losa ideja, ali mi vec imamo u planu Taru nakon Zlatibora! Razmislite i o tome , Sta cete na moru... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Redsonja 1 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba vam mnogo finansija.I mi nismo pretereno puni para.Idemo nomadski.Sator,dusek varijanta.Znaci ne placamo stan.Samo klopa kosta i gorivo.I to idemo sa nekim maksimalnim planom da krenemo u nedelju i najkasnije se u cetvrtak vratimo.Jer nas ne vezuje nista.Kako nam se svidi. Pa upravo to: treba nam za gorivo i klopu ništa manje, i nismo ograničeni s vremenom! Ali trenutno imam 15 dinara u novčaniku!!!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba vam mnogo finansija.I mi nismo pretereno puni para.Idemo nomadski.Sator,dusek varijanta.Znaci ne placamo stan.Samo klopa kosta i gorivo.I to idemo sa nekim maksimalnim planom da krenemo u nedelju i najkasnije se u cetvrtak vratimo.Jer nas ne vezuje nista.Kako nam se svidi. Pa upravo to: treba nam za gorivo i klopu ništa manje, i nismo ograničeni s vremenom! Ali trenutno imam 15 dinara u novčaniku!!!! :-\ jaiksssssssssss :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je Dark prosao prosle godine na Zlatiboru,nedajte se preverit.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhaa...Ma gde nadje ovu sliku...cccccccccccccc....... Ljudi, ne dajte se prevariti.Ovaj spamer je izbacio sliku od pre 1.5 godine,kada sam vozio Kawasaki i bio u decembru na planini Goch. ;D Sram te bilo Zvezdane!! Spremaj tu konzervu od TDM-a i kreci na Zlatibor pa na more.Zivot nema reprizu Vise vozis kosilicu za travu od TDM-a....bruka.................. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku a vec imamo prvog kampera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Avgust 5, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan ja ću kao i svi peMzioneri kampovat u Zelenkadu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku a vec imamo prvog kampera!!! aaaaaaaaaaa...prvo pa rampa za ulaz.....kapitalizam je surovvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Avgust 5, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan svi su ti oni takvi kapitalizam je to. mene čuvaj mjesto pravimo naselje od šatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan svi su ti oni takvi kapitalizam je to. mene čuvaj mjesto pravimo naselje od šatora Nema brige.Ja cu prvo da vezbam postavljanje satora ;D U Crnoj Gori pre 10 ak dana sam ga tako vrljavo postavio da je sramota ;D..A kad sam trebao da ga spakujem izgubim nerve i strpam ga zguzvanog u kofer,sav srecan sto posedujem blagodeti givi MAXIE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spremite se Zlatiborci!!! Danas sam bio u Cacku i sreo gomilu motordzija koji hrle u Gucu.Ne sumnjam da ce skoknuti i do vas. U svakom slucaju Oplencani stizu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Johnny Gun 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi! Sutra ceo dan idem da obezbedjujem smestaj za bajkere. Popodne vam javljam gde je slobodno i brojeve telefona! Pozdrav svima!!! Brate, ajde javi ko svira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Redsonja 1 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhaa...Ma gde nadje ovu sliku...cccccccccccccc....... Ljudi, ne dajte se prevariti.Ovaj spamer je izbacio sliku od pre 1.5 godine,kada sam vozio Kawasaki i bio u decembru na planini Goch. ;D Sram te bilo Zvezdane!! Spremaj tu konzervu od TDM-a i kreci na Zlatibor pa na more.Zivot nema reprizu Vise vozis kosilicu za travu od TDM-a....bruka.................. ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Zlatiborci vidimo se sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Informacije za smestaj: Hotel Palisad obezbedjuje smestaj za ucesnike moto skupa u terminu od 07-09 avgusta u depadansu hotela u jednokrevetnim,dvokrevetnim i trokrevetnimsobama po ceni 1290 dinara po osobi na bazi nocenja sa doruckom (doplata za veceru je 400 din). Rezervacije se vrse na telefon 031/841161 uz napomenu da su u pitanju ucesnici moto skupa. Hotel Zelenkada ne daje popust. kod njih je nocenje 1700 din po osobi. Tel: 031/841051 Privatni smestaje kostaju oko 10 eura (nocenje po osobi) i neke od njih mozete rezervisati na 065/2160621(Canko) uz napomenu da ste na moto skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ako uklopim sve kockice, eto i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo ti je kod mene ali se nadam da nece trebati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan DUKI znam, dolazim na kafu i po kisno odelo ;D Nego pali taj tenk i ajde u planine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Avgust 6, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan što ti je moto skup bez MZ-jca , prema tome, momci uklapajte kockice i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Znači ko hoće da rezerviše hotelski smeštaj samo da kaže da je učesnik motoskupa?Baš fino.Mi verovatno u subotu ujutru krećemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...