skijash 246 Napisano Jul 11, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Idući kolima sa Brankovog mosta ka gradu video sam scenu kao iz filma kod semafora kod Zelenjaka. Vektra i neki R, mislim da je kawa zx10 , lik na motoru ablenduje i svira. Vektra ne staje, čini mi se da sam video u retrovizoru ratkapnu da otpada sa točka (da li su se zakačili?), kawa je obilazi, i koči ispred. Ovaj i dalje pokušava da pobegne, ali utom sa mosta dolazi još jedno 6-7 motora uz buku Obilaze lika i blokiraju ulicu, a jarazmišljam u sebi, e sad šta god da si im uradio, najebao si Uglavnom, otvoriše mu vrata od kola, napadoše ga nešto, jedan mu je nogom lupio po kolima, i kao da su krenuli da odlaze i ja ih prođem i odem svojim poslom. Za jedno pola sata-sat se vraćam nazad istim putem i vidim na istom mestu da stoji ta vektra, nekoliko motora i kombi interventne i da nešto razgovaraju. Zna li neko šta se desilo dalje i oko čega je izbio sukob? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno je dobio po tamburi ;D,i verovatno ne bez razloga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 11, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Znam coveka, ispricao mi je sve. Uglavnom retos iz vekrte je naleteo na njega, ovaj mu je svirao, ovog iz kola je bolela ona stvar i doslo je do cesaanja. Kaze mi covek da ga je udario u stopalo, nakrivio motor i momak se nekako izvukao da ne ode pod tockove. Steta na motoru... otkinut fuzaster, kolima ulubljeno krilo. E sad... kad se motorista izvukao hteo je da zaustavi onog retosa jer je poceo da bezi, medjutim dok su se oni jurili naisla je ekipa sa kojom je bio motorista i kad su skapirali sta se od njih ocekuje, prisilili su ga da stane. Retos ne zna sa kim se zakacio i izbegao je teske telesne povrede samo zahvaljujuci decku kojeg je umalo oborio. Da on nije bio pribran... bilo bi svasta, verujte mi. Na kraju se pojavila i "ljubazna" policija koja svojim ponasanjem opet umalo da obnovi incident izmedju vozaca i motorista. Sve u svemu... kako je moglo, dobro je zavrsilo, vozac da zahvali bogu sto ga nisu prebili pa ce proci samo sa kaznom... ako ga sud kazni jer boze moj motor je verovatno kriv jer je jurcao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prodje na sudu, tu je staro dobro motorno ulje, kljucevi i auto-lak, u raznim bojama i nijansama. Retos - je blaga rec ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast na slozi.Zlu netrebalo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan sta treba vise da se desi,da uvezemo jedno milion kineza sa sve motorima da blentoli u kolima pocnu da nas postuju?? ovako uvek je bajker kriv sto je seo na motor. kod mene u kraju na raskrsnici nikad nisam proso regularno iako me "stiti" pravilo desne strane! treba nalupati par neodgovornih,nek dodje i na tv da vide sta ih ceka,pa ce valjda poceti da uvazavaju. podrzavam malo nasilja nad takvima,jer nas me je.. ni 2 posto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jul 12, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Au koji užas, kao da je golub u pitanju pa ga malo potkačio kolima i nikom ništa, ne mora da staje, kakav idiot, trebali su malo da mu povade zube. Ja sam bio u kolima odmah iza, i dok se nisu pojavili ostali motori, gledam da li mogu nekako da zagradim vektru, ali nisam mogao da ga obiđem od kola pored. Koji trenutak posle se pojavio ostatak ekipe, pa bi sređeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...