Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan U dobrom stanju, presvuceno sediste, promenjeni migavci, malossi rolnice, nov kais, TRAJNO REGISTROVAN. Ima saobracajnu, registracija KNJAZEVAC. kada krece trza. verovatno treba kvacilo ocistiti. Padano je jednom sa njega, pre 7 dana. samo je malo izgreban. Farban je pre mesec dana. Max brzina: 85km/h, odlican start. Vodeno hladjenje, grejac nogu..., itd... Sva pitanja ovde u temi Godiste: 1999 Kilometraza: 22125 KM Potrosnja: 3.5L na 100 KM KONTAKT telefon: 065/665-43-57 Lokacija: Sid Mogucnost slanja AKS expressom (postarina besplatna)... SLIKA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Razlog prodaje: Hocu nesto malo jace... Mogu raznorazne zamene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Vidi ako te zanima nesto od mojih oglasa...pa da pricamo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bih ja i nesto za 50ccm, a eventualno 125ccm, jer imam 16 godina i samo A kategoriju... znaci do 125ccm... CENA: 900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan UZ NJEGA IDE I CRNI KOFER, TAKODJE FARBAN... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan razumna cena za odlican skuter i lepo je ofarban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan HVALA druze... super je skuter, samo sto treba da se ulozi u njega jedno 100e da bi bio perfektan... MOGU ZAMENE... PRIORITET KES... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA - 860 EUR (80.000 DINARA) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ZADNJA CENA: 800 EUR (74.000 dinara) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Jul 11, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je interesantno od 125ccm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sta, samo ponudite... PREDNOST IMA SKUTER, ALI DOLAZI U OBZIR I OSTALI MOTORI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1738 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se cini moja Vespa ET-4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan sladak je skuter, ali bi ja nesto od ; Yamaha, Aprilia, Gilera, Peugeot, Malaguti. PRVENSTVENO ME ZANIMA KES... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan evo slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: samo 700e HITNO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO BRE... 700EUR-a ljudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NIKO SE NE INTERESUJE? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Jul 13, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan NIKO SE NE INTERESUJE? poslao sam ti PP nisi odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan 700 EUR - 65.000 RSD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za tomos CTX80 u jako dobrom stanju+doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan IPAK sam sad odlucio samo kes... pa da ja uzmem ono sto sam hteo ... (Gilera Runner 180) HVALA na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, nije mi jasno zasto sam spustio toliko cenu... CENA: 900e, makar ga nikad i ne prodao... PRODAJEM ILI MENJAM ZA GILERU RUNNER 125 ILI 180... Doplata po dogovoru... u obzir dolazi i Aprilia Leonardo 150, 250... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Auu, ala ti setas sa cenom, mislice ljudi da si neozbiljan. ;D Evo Burgman za tebe ako hoces? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam neozbiljan nego sam spustio debelo cenu skuter, i jos niko nece da kupi... sad sam je vratio na pocetnu i to mu je zadnja cena... Napisao sam koje me zamene interesuju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...