oggnjen 0 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW R1250GS, Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neku montažu juče na exitu, pogledam prognozu, kažu biće lep dan do uveče, pa odjezdim ja motorom do ns-a. Posle silnih problema oko prolazaka kamiona kroz ondašnje tunelčiće, privodim posao kraju i rekoh da odem da se provozam po gradu i sipam gorivo i pojedem nešto, naravno, bez opreme (samo kaciga), jbg bilo vruće. Spuštam ti se ja sa varadinske duge,stižem do prvog semafora, dve trake, ja u levoj, ispred kolona a u susednoj dva auta, žmigavac, prestrojim se, kad crveni golf 2 krene iz kolone iz leve trake u desnu, kočnica, prednji točak blokira i ja padam klizeći se po putu jedno 10m... Zaustavim se, vidim mrdam rukama, nogama.. Izvučem levu nogu ispod motora, ustajem, dignem motor, ja oderan po levoj ruci, nozi, kuku.. na motoru slomljen držač ćopave i fuzastera i kriv korman.. Sve u svemu, ništa strašno! Razlog što ovo pišem je okolina, svi automobili (i onaj golf) odoše kad se upalilo zeleno, prolaznici ništa, šačica ljudi na autobuskoj ništa.. Posle jedno tri minuta dotrčava neki dečko pita me jesi dobro, ko zna koliko je bio daleko jer je čuo udarac pa došao.. Stane malo kasnije i kolega jedan, zlatni transalp, pa mi svi zajedno zavežemo nekako ćopavu ispod motora i ja pravac do rodića gde, gle čuda, imaše na stanju pomenuti nosač pa mi ljudi zameniše i poručiše novi korman koji, evo, čekam... Šta je sa ovim našim svetom, gde je solidarnost, briga za druge.. možda me "nisu videli"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 327 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro kad se dobro svrsi. Vazno je da ti nisi doziveo nikakve vece posledice, a motor, plastike, copave ... sve se krpi, sredjuje bez posledica (novcane ne racunamo) a kakvi su nasi ljudi je za proucavanje:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa ovim našim svetom, gde je solidarnost, briga za druge.. možda me "nisu videli"! Veruj mi da te NISMO videli jer ljudi koje vidimo prodju ovako http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33676.0 tako da mi je zao sto si tako prosao... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E idi bre u Q#*C sto padas a jos se nismo zajedno ni provozali sa nasim belim konjima ? @##%^^**& nemoj da ti se to slucajno ponovilo si cuo?! Crveni golf 2 a? i posle kazu predrasude u pitanju?? javi ako treba neka pomoc oko sklapanja ili bar da uporedis kako to treba da izgleda na ispravnom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan E idi bre u Q#*C sto padas a jos se nismo zajedno ni provozali sa nasim belim konjima ? @##%^^**& nemoj da ti se to slucajno ponovilo si cuo?! Crveni golf 2 a? i posle kazu predrasude u pitanju?? javi ako treba neka pomoc oko sklapanja ili bar da uporedis kako to treba da izgleda na ispravnom motoru dajte ljudi ne zajebavajte da je opet crveni gold 2. takav isti nas kosi na sve strane vec danima...svuda se pojavi crvena famozna dvojka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 10, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Eto kakva smo *ovna od ljudi... juce oborise neke klince na skuteru, ja stao da vidim da li su dobro a retos u plavom me pita 'el ih znas? Ja reko ma jok ali da vidim da li su dobro i onda mi kaze bezi koj ces *urac tu? E divote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto kakva smo *ovna od ljudi... juce oborise neke klince na skuteru, ja stao da vidim da li su dobro a retos u plavom me pita 'el ih znas? Ja reko ma jok ali da vidim da li su dobro i onda mi kaze bezi koj ces *urac tu? E divote... hahahaahah pa sto ne gledas svoja posla vec svuda gurtas nos i ja kad sam pao odma si dosao da me smaras a ni ne poznajemo se ;D i pitas me kako sam a lepo vidis da sam se polupao ko !@$+*#^ ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Eto kakva smo *ovna od ljudi... juce oborise neke klince na skuteru, ja stao da vidim da li su dobro a retos u plavom me pita 'el ih znas? Ja reko ma jok ali da vidim da li su dobro i onda mi kaze bezi koj ces *urac tu? E divote... hahahaahah pa sto ne gledas svoja posla vec svuda gurtas nos i ja kad sam pao odma si dosao da me smaras a ni ne poznajemo se ;D i pitas me kako sam a lepo vidis da sam se polupao ko !@$+*#^ ccc I šta kažeš, dokon čovek, ON tebe da pita za zdravlje, ko da je ćorav! Besposličar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3304 Napisano Jul 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti ok, sve ostalo se da popraviti. Koliko para su ti rekli za korman u Rodicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oggnjen 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW R1250GS, Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno, korman 5.475,00 nosač fuzastera sa ugradnjom 6.170,00 moj ego, neprocenjivo mali off he he, sad videh majstora iz rodića na rts-u, bio na nekom proputovanju amerikom, nisam gledao to ranije, 2007. bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3304 Napisano Jul 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tnx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sreca da si dobro prosao sredices motor to je nije strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...