lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas ovo motorce iz tramvaja, na mojoj stanici, parkiran. Izadjem, vratim se da ga pogledam uzivo , kad tu i vlasnica, simpaticno devojce Pazarila ga pre mesec-dva, prvi motor,300Km presla. Mogu vam reci da sem velicine (a stvarno je minijaturan, meni kolena iznad cepa rezervoara, udaraju u guvernalu kad smotam ) nemam zamerki,standardan PRC kvalitet. Plastike nema, sem kutija za struju, sve lim. Jako udobno sediste. Sve ostalo pise u ova dva linka : http://www.chinesemotorcycledealers.co.uk/XT50Q.html http://www.topshopmoto.com/XT50Q.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i jeste motor za devojke,zato,mani se corava posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta si pomislio da sam hteo da kazem...mene samo interesovalo da vidim mini-chopper izbliza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 9, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i vlasnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ;D Kao sto mozes da predpostavis, mi smo se sreli danas u Stepe. ps. To je Raptor od tvog decka, u avataru? Daj neku krupniju sliku... ...ili nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da hoces da kupis taj motor. Ne kazem da nije lep,naprotiv,samo ti tribali na rezervoaru i blatobranu kostaju poprilicno. Ali je namenjen zenskoj populaciji,kao sto i sam vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A sto bih prelazio s Jawe na kineza? Oba su odlicni kao prvi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Jawa bogami ide prilicno brzo,kad smo kod toga:prave li i dalje Jawe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ала ћеш да се изненадиш: да - праве се и данас "Јаворке" http://www.jawa.eu/. Као што мислим и за Марков моторић, и за овај мислим да има потенцијал да се знатно појача и убрза. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam joj rekao da izbusi auspuh, posto iovako joj motorce nije pod garancijom ali to je i bez mene nameravala da uradi. Malo da se cacne karb/vazdusni filter i da se zapusi ono crevce sto ubacuje vazduh u izduvnu granu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije. To sam ja na mom motorcetu... A za vikend ide sredjivanje motora. Prvo busim auspuh pa da zalepim one srafove kad vec imam lepak za metal.... pa redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uuu al si razgovorljiva...Pa prenesi nam tvoje utiske motorceta, kako te slusa, sta zameras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti da ga vozim bas kratko ali sam uspela da mu nadjem par zamerki... Prvo: uzasno mi vibrira motor na 45 km/h. Neke devojke bi rekle " u cemu je to problem?" :D ali mene nervira jer se tada unervozim jer mislim da idem 100 na h. Desilo mi se par puta da kada prodjem kroz malo vecu rupu udarim auspuh i skoro pa skocim sa sedista. migavce moram da zamenim nekim malo kvalitetnijim jer sam jedan vec slucajno iscupala... Mislim da nazad nemam mesta za neko vece koferce ali to i nije neki problem jer rancem resavam stvar... I najveca zamerka je sto je 50kubika pa ne mogu nekog macora da vozim iza :D ... Sala mala E sad zasto mi se svidja... Prelep je i gde god da stanem sakupim gomile ljudi koji se njime odusevljavaju. Trajno registrovan (za sada).. Veliki tockovi. Malo trosi. Mislim da meni lepo stoji. Udoban mi je. Lagan mi je a sto je najvaznije uzivam u voznji.... Eto... Jel sam sada pricljiva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Jul 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...nisi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ali ali ali... sve sam rekla..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Jul 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima toga još sigurno.... Ma šalim se malo, baš lep opis motora iz sopstvenog ugla. Na primer, koja je max brzina po kilometar-satu? Te vibracije na 45 km/h su mi malo čudne, ne bi ih trebalo biti osim na max broju obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti cika Arakisa, voli on tako malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti cika Arakisa, voli on tako malo... Hehe... Videla sam da ste svi na forumu extra likovi... o da... Max je 45km/h... jos uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan na tom agregatu se jednostavno javljaju vibracije, nekad da nekad ne, nekad stalno nekad malo u svakom slucaju posle dva sata voznje bride ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 12, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bilans danasnje voznje: Jedan smoreni bajker! :) Znam da je presporo ali sve se nadam da mi je motor u stvari transformers koji ce se pretvoriti u npr ovako nesto http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/custom/xv1900.jsp.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam se bre smorio, kad ti kazem Potrosio sam kilo goriva za onih 50km sto smo obisli Salu na stranu, moras vise da vrtis glavom i sire da ulazis u raskrsnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 12, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ali frka me da ne uletim u suprotnu traku pa zato onako bojazljivo skrecem... sve u svoje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa...bas uleces u suprotnu, brises farove ljudima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 12, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti zebavaj a kad vidis preko jawe zeleni sprej ROSE WAS HERE znaces ko je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ionako sam planirao da menjam boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...