joska 63 Napisano Jul 9, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,-ja se ne razumem bas nesto u aparate,ni kako se krecu cene istih,ali bih ipak kupio nesto kvalitetnije. Imam ponudu za polovan Canon S3IS,a dobijam jos i canon torbicu za aparat,7GB memorije(??) i 4 akumulatora 2500mAh. Sve to za 220 evropskih.Da li se to isplati uzeti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 6, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je bolja opcija da se odlucis za novi aparat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 6, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Nije vise ni aktuelno.Bice nov,kad-tad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...