Jump to content

Moto Zajednica

Sta kupiti?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Znam da nije enduro ali svakako bi mogao da zadovolji potrebe .Poznajem vlasnika i motor.

U ostalom u gradu ti je i mislim da vredi da ga pogledas i porazgovaras sa Vladimirom .

Preporuka ! :)

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37685.0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova

Realno je da za pare koje imam mogu da kupim TA ili ST jer mi treba i za opremu koja mi je bila u motoru (kaciga i jakna) bez toga ne mogu da vozim. AT mi je odlican motor ali neka, za ovaj prelazan period a to je da prelazim na enduro i da sam kratak za 4 soma mislim da su mi bolja varijanta jedan od ova dva pomenuta motora a i koliko sam video  u vasim savetima i komentarima recimo ST je kako kazete sprtski enduro.

To je i ono sto sam trazio od vas, pomoc da se odlucim za neki motor na osnovu cinjenica vas koji imate iskusva sa endurom. Sada sam isplanirao neko more na koje idem za desetak dana a do tada mogu lagano da gledam koji cu TA ii ST da kupim. Oba mi se svidjaju, ali opet, ako postoji neka prevelika razlika a neko ko vidi ovo je zna neka se neustruava dame posavetuje  ;)

I eto, hvala svima koji su se ukljucili u pricu  pomogli mi da se odlucim sta da trazim...

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Ribolovac, hvala ali to bas nije ono sto trazim, nekako mi previse brzo izgleda. To nisam ja  ;D

Steta, motor sjajno izgleda. (Mislim da ces brzo zazaliti sto ga nisi pogledao.)

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

TDM je strasan motor, nemoj da bezis od njega, po meni mnogo bolji nego ST ili TA. Ako ti ipak nije blizak srcu kao ova dva, onda pogledaj link koji sam ti dao. ;)

P.S. Ja bih pucao na TDM-a, pa ti vidi.  8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja