bgmoto 1 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci neki manji motor za gradsku voznju, naidjem na pomenutu hondu 125 u 'naked' verziji. Na netu nisam nasao tu varijantu, pa sumnjam da je motor bio havarisan tako da mu se nije isplatila popravka prednje maske vec je stavljen obican far. Momak koji prodaje tvrdi-nikad padano ni havarisan. Mozda nisam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci neki manji motor za gradsku voznju, naidjem na pomenutu hondu 125 u 'naked' verziji. Na netu nisam nasao tu varijantu, pa sumnjam da je motor bio havarisan tako da mu se nije isplatila popravka prednje maske vec je stavljen obican far. Momak koji prodaje tvrdi-nikad padano ni havarisan. Mozda nisam u pravu? Onda mu kazi da vrati masku Ma lupano 100posto video sam ga u oglasima bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vido taj oglas, drugar zvao da proveri lik prica price kako je to fabricka varijanta i kako nikad nije padano... Ko zna mozda ga je kupio preko negde uz tu pricu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, vise je nego dovoljno da dignem ruke od pomenutog motora. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...