crnisin 165 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu Alpos,mozda su 36-litarski,mislio sam da su bocni po 30 lit. Ppsto? Sva tri kofera sa 2 unutrasnje torbe ( za bocne ) 200 eur,koferi i torbe su novi,bili na jednoj voznji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ...aha. ako mislis da su 30l onda su verovatno od 32l. Prave se u 32, 36 i 41l Verovatno nisi voljan da prodas samo bocne kofere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ...aha. ako mislis da su 30l onda su verovatno od 32l. Prave se u 32, 36 i 41l Verovatno nisi voljan da prodas samo bocne kofere? Sto da ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Aj` reci onda neku cenu. Inace Alpos C36 kostaju 50EUR (komad) da se uvezu iz Slovenije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Aj` reci onda neku cenu. Inace Alpos C36 kostaju 50EUR (komad) da se uvezu iz Slovenije. Pa da,toliko i mene kostaju bez ptt troskova,znaci 2 kofera sa unutr.torbama 150 eur Torbe su od tankog aluminijuma postavljene spolja i iznutra neprom.soteksom,zadrzavaju svoj oblik i kada se napakuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan hmmm. Ova cena 50EUR/kom je sa svim troskovima... spedicija, carina, PDV, marza. Znaci 100EUR krajnja cena za 2 kofera od 36l preko firme koja zastupa Alpos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj hmmm. Ova cena 50EUR/kom je sa svim troskovima... spedicija, carina, PDV, marza. Znaci 100EUR krajnja cena za 2 kofera od 36l preko firme koja zastupa Alpos. Ok,u cemu je zaplet i moji koferi kostaju po 50 eur,ako neko vise voli da ih uveze... ;D Pritom,koliko znam ta firma vise ne radi uvoz Alposa,mozda je trebalo da otvorim novu temu "prodajem kofere" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena tog kofera sasvim u redu mora nesto da se zaradi od prodaje a treba da otvoris novu temu Inace motor je jako lep da mogu da ga vozim kupio bi ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj hmmm. Ova cena 50EUR/kom je sa svim troskovima... spedicija, carina, PDV, marza. Znaci 100EUR krajnja cena za 2 kofera od 36l preko firme koja zastupa Alpos. Ok,u cemu je zaplet i moji koferi kostaju po 50 eur,ako neko vise voli da ih uveze... ;D Nema zapleta. Nismo se razumeli jer si napisao 150EUR iako sam ja pitao da li bi prodao samo kofere. Citiraj Pritom,koliko znam ta firma vise ne radi uvoz Alposa "Ta" firma su 2 firme koje i dalje rade uvoz iz Alposa. Iako u redovnoj ponudi nemaju moto kofere uvoze ih na zahtev. Citiraj mozda je trebalo da otvorim novu temu "prodajem kofere" mozda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci 2 kofera sa unutr.torbama 150 eur Izvinjavam se,nismo se razumeli ;D znaci koferi se prodaju iskljucivo sa unutr.torbama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je i motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Endurasi,avanturisti,ljubitelji KTM-a??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes' pravi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...