Jump to content

Moto Zajednica

Zrenjanin,6.7.2009.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

Sinoc u Zrenjaninu,na izlazu iz grada,naselje Bagljas slupao se ZZR 600 sa Yugom..Motorista nije obracao paznju ili gledao sa strane i presao u suprotnu traku i yugo hteo da ga izbegne i oboje krenu u istu stranu i diretkno se sudare..Motorista je imao devojku nazad,oboje su bili bez kacige..Motorista ce se izvuci,sav je izlomljen ruka noga lice mu je oguljeno,a devojka kako kazu..nece..ima ozbiljnu frakturu lobanje..U pitanju je brzina veca od 120 km/h..Ljude znam licno,i vozaca i devojku..Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga..

post-2548-12879040840883_thumb.jpg

post-2548-12879040841878_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Druze molim te za ime devojke ako znas?  Hvala unapred.

Branislava Markov, a vozac je poznat pod nadimkom Zare.

Uzas sta im se desilo. Ako neko cuje nesto neka javi.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

desilo im se to sto sam gore naveo..Zare je u NS prebacen a Brana je u BG od sinoc..Ona ima frakturu lobanje,i vadili su joj neke organe slezinu i jos nesto..Zare je sav izlomljen ruka noga faca..Brana je u komi od juce..

• U prolazu, 71 postova

Sinoc u Zrenjaninu,na izlazu iz grada,naselje Bagljas slupao se ZZR 600 sa Yugom..Motorista nije obracao paznju ili gledao sa strane i presao u suprotnu traku i yugo hteo da ga izbegne i oboje krenu u istu stranu i diretkno se sudare..Motorista je imao devojku nazad,oboje su bili bez kacige..Motorista ce se izvuci,sav je izlomljen ruka noga lice mu je oguljeno,a devojka kako kazu..nece..ima ozbiljnu frakturu lobanje..U pitanju je brzina veca od 120 km/h..Ljude znam licno,i vozaca i devojku..Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga..

I opet ta brzina ... !

tuga , tuga , tuga

Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga..

Sav sam se najezio  :'( :'( :'(

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ne mogu da verujem!!  au jebem ti sve  >:( !!  znam Branu vec 100 godina, pricao sam sa njom pre 4-5 dana... a zare je poznat po tome da NIKADA ne nosi kacigu ...  auuu, pa ovo je moglo da se lako izbegne... dace bog, izvucice se  :-\ :-\ :-\

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500...

Svako koga i malo zanimaju motocikli u Zrenjaninu dotičnog Zareta je znao iz grada, jer je tog ZZR-a vozio kako je vozio, naravno uvek bez kacige...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja