steve_yam 18 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u Zrenjaninu,na izlazu iz grada,naselje Bagljas slupao se ZZR 600 sa Yugom..Motorista nije obracao paznju ili gledao sa strane i presao u suprotnu traku i yugo hteo da ga izbegne i oboje krenu u istu stranu i diretkno se sudare..Motorista je imao devojku nazad,oboje su bili bez kacige..Motorista ce se izvuci,sav je izlomljen ruka noga lice mu je oguljeno,a devojka kako kazu..nece..ima ozbiljnu frakturu lobanje..U pitanju je brzina veca od 120 km/h..Ljude znam licno,i vozaca i devojku..Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Prebaci temu u motoristi na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze molim te za ime devojke ako znas? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze molim te za ime devojke ako znas? Hvala unapred. Branislava Markov, a vozac je poznat pod nadimkom Zare. Uzas sta im se desilo. Ako neko cuje nesto neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan desilo im se to sto sam gore naveo..Zare je u NS prebacen a Brana je u BG od sinoc..Ona ima frakturu lobanje,i vadili su joj neke organe slezinu i jos nesto..Zare je sav izlomljen ruka noga faca..Brana je u komi od juce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan O Boze jel moguce da se ovakve stvari desavaju :'(! Uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u Zrenjaninu,na izlazu iz grada,naselje Bagljas slupao se ZZR 600 sa Yugom..Motorista nije obracao paznju ili gledao sa strane i presao u suprotnu traku i yugo hteo da ga izbegne i oboje krenu u istu stranu i diretkno se sudare..Motorista je imao devojku nazad,oboje su bili bez kacige..Motorista ce se izvuci,sav je izlomljen ruka noga lice mu je oguljeno,a devojka kako kazu..nece..ima ozbiljnu frakturu lobanje..U pitanju je brzina veca od 120 km/h..Ljude znam licno,i vozaca i devojku..Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga.. I opet ta brzina ... ! tuga , tuga , tuga Cak sta vise,mislim da je devojka trudna..Oboje imaju izmedju 20-25 godina..Tuga.. Sav sam se najezio :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo nije normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 8, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem!! au jebem ti sve !! znam Branu vec 100 godina, pricao sam sa njom pre 4-5 dana... a zare je poznat po tome da NIKADA ne nosi kacigu ... auuu, pa ovo je moglo da se lako izbegne... dace bog, izvucice se :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, tuga velika. Presao na drugu stranu... Nije motor zajebancija (da izvinete na izrazu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan njoj su pluca ostecena,izvadjena joj je slezina i jetra..na aparatima je ..a on je u malo boljem stanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Svako koga i malo zanimaju motocikli u Zrenjaninu dotičnog Zareta je znao iz grada, jer je tog ZZR-a vozio kako je vozio, naravno uvek bez kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Aj' ako neko zna kako su, neka napiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je preminula,sinoc oko 4,5h sad mi drugar poslao poruku.. RIP ,neka su ti siroki putevi nebeski.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 10, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sad sam i ja cuo... pocivaj u miru Brano :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga Brano, valjda je gore bolje...neka su ti siroka nebeska polja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Neka joj je laka zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 184 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila sahrana, SAUCESCE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prebacite u crnu hroniku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...