davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ti posaljem sliku, ali ima problema sa serverom na forumu. Kacim je kasnije kada se server otrezni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ti posaljem sliku, ali ima problema sa serverom na forumu. Kacim je kasnije kada se server otrezni. Hvala puno! Koliko kazes da si ih platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sliku jos uvek samo X! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas sliku u ispod pa je skini, ne znam zasto nece da je prikaze odmah... Bili su oko 12.500 dinara, pa na to oduzmes 40% i dobijes cifru. Imas jos vece za malo manje pare, idi i vidi, samo ako se uklapaju u budzet, mada mislim da je ovo sa 40% popusta best buy. Uz moje se dobijaju kaisi za rame, 2 para sajli za vezivanje extra tereta i navlake za kisu. P.S. Ja vidim sliku, mislim ne vidim, ali mogu da je skinem. Evo je kod mog potpisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nece da mi slike javlja neki eror besmislen! Ako ti nije cim baci mi na mail iz profila! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poslao, javi da li je sve ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Video! Opako izgledaju idem u ponedeljak da ih uzmem ako su jos na akciji! Hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan e aj posalji i meni sliku ili objavi link. jel to mass com. u Jovanke Radakovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan e aj posalji i meni sliku ili objavi link. jel to mass com. u Jovanke Radakovic? Jeste saljem ti sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link, ovde mozes da vidis kako izgledaju. http://www.motoretail.co.nz/product.cfm?ID=614 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo info za sve kojima trebaju bocni koferi: Sad sam zvao Mass i kazu da imaju jos par komada na akciji GIVI AROWBAG cena je 12600 din-40%(5040 din)=7560 din,definitivno best bay! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Mass internet stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Mass internet stranu? Ima http://www.mass.co.rs/! Idi na eshop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Mass internet stranu? Ima http://www.mass.co.rs/! Idi na eshop! Thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...