Cope 215 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sveèanost povodom formiranja Garde Vojske Srbije foto: Gremlin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 1, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :kul: :kul: :kul: Samo bi bilo dobro da poklope ove kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, Cope stavio sliku, slikao sam ja, Gremlin, na promociji garde Srbije u cetvrtak u kasarni na dedinju.....vozili su kompletnu postavu sa Titovim Mercedesom 600....bilo je lepo...i eto i mene na forumu... Gremlin :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja furam pandursku kacigu?? Jel ovo N101 kod njih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 2, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja furam pandursku kacigu??Jel ovo N101 kod njih??? Ma propala država... Nekad se furali Shuberti od 800 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 2, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je NOLAN, izgledaju skoro nove...i ja imam policijsku BMW System 3, ali je vec stara i zrela za zamenu...razmisljam o N101...ukoliko ne nadjemo nekog saobracajca kome ne treba... evo jos par slicica celog eskorta....a hteli pre par godina sve to da prodaju....kreteni... Gremlin :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 2, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lici na 101. Ja sam misli da nose Shuberte koje su otprilike godista kao i ovi motori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lici na 101. Ja sam misli da nose Shuberte koje su otprilike godista kao i ovi motori! I ja isto, ali ovo je garda pa su ih mozda malo ponovili. u Italiji panduri u 90% slucajeva imaju N101 (ili N100) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se prijatno obradovao kad sam video da u vojsci ipak imaju nesto novo, mada MUP izgleda redovno nabavlja BMW System 4, (Schubert), posto sam video par komada koje izgledaju kao iz radnje. Ocu jednu takvu !!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Gremlin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto se nisu ovako provozali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A sto se nisu ovako provozali? :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan A gde ja da nadjem pandursku kacigu, a da je neskinem nekom panduru sa glave ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 4, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za kacigu al ti mogu nabaviti policijski bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 4, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steki, Imao je izvesni zoran 063/608199 par komada, nisam ih video i ne znam da li su System 3 ili 4, u kakvom su stanju, ali mozes da ga zoves da vidis da li su jos u opticaju kazi da te je poslao Gremlin. Gremlin :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...