boki94 2 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan da, da dobro ste procitali. dakle zanemarimo izgled i performanse interesuje me izkljucivo izdrzljivost ova dva motora tj. koju kilometrazu mogu da nabiju a da nemaju nekih kvarova i da li moze sa njima negde dalje pod dalje smatram 600-700 km posto ybr ipak ima vazdusno hladjenje. pocnimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 2, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sta tebe u stvari interesuje? Ako mislis da ce da se pokvari,a ti onda nemoj nigde da ides.Ne vidim razlog za strah.Ako ti je sprava ispravna i redovno odrzavana,prepreka ne bi trebalo da bude. Ljudi su obilazili Jugu (onu original,veliku) Tomosima,Vespama,raznim drugim spravama,koje su uz svo duzno postovanje bile (i jos uvek su) na nizem stepenu "tehnickog razvoja".Vrlo cesto bez ikakvih problema. Yamaha ako crkne,baci je odma' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan zavisi i od tvoje visine. sto se tice polozaja sedenja tu ti YBR ima prednost dok YZF ima prednost sto se tice hladjenja. ja bi ti svakako pre preporucio YBR ako ces na duze ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I jedan motor i drugi imaju prednosti i mane. Ja bih ybr izabrao zbog boljeg polozaja vozaca, cene a i verujem da je udobniji. Yzf je lepsi, sa vecom putnom brzinom ali i dalje predstavlja R. Znaci neudoban i zamoran polozaj vozaca ali je zato mnogooo lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 3, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Moj junior je na YBR-u prokrstario Srbiju ucestvujuci na svim grupnim BJB voznjama tokom prosle sezone (Djerdap, Golija, Vlasina...), sa mnom je vozio takodje relacije od po 100-200km, sto Ibarskom magistralom, sto sporednim putevima i nikakvih problema tu nema sa tim motorom. Samo redovan servis (motor je kupljen jula 2007. pa je zbog garancije to i onako moralo da se radi). Takodje, on ga relativno cesto vozi i po Beogradu i tu u gradskom rezimu voznje YBR ne pokazuje nikakve slabosti zbog vazdusnog hladjenja. Sve u svemu jako zahvalna masina u tog kategoriji ali s druge strane nemam iskustvo sa r125 pa poredjenje ne mogu da dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje samo da ne budem vise kod majstora nego da se vozim, da nemaju decije bolesti kao piaggiove di tech masine. tako da uskoro punim 16 i kad bi uzeo ybr uzeo bi novu. A sto se tice putovanja to mislim na ovako neke ture po srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ces uzeti novo sigurno neces biti kod majstora bilo koji od ta dva da izaberes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan onda ybr ako ces ture odradjivati radi polozaja sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...