Jump to content

Moto Zajednica

Vrhunska prikolica- cudoviste ili lepotica?

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Evo neceg novog sa gikolodzija>>

Izmutirana Laverda- covek spojio auto sa motociklom, trebalo mu je preko 10 godina rada da ga napravi ??? ???

U engleskom to dobro zvuci, sideCAR (prikolica) i svi komentari 'u j****te, sta je to?' su na mestu.

post-3302-12879040135329_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Extra! imaš li još neku sliku iz drugih ugliva ili link...?

Lično nisam ljubitelj motora sa prikolicom, ali ovo bi moglo dosta dobro da zadovolji i moje i ženine potrebe - ja volim da putujem motorom, a ona kolima...  ;)

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Hvala - hej! sad sam provalio da sam upravo tebi tipkao prethodnu poruku "probao" da ti dam savet oko prednjeg dela VFRa... Dakle, jesu sitnice u pitanju, ali  definitivno još jedna potvrda da čovek treba da razmišlja pozitivno i proba da pomogne drugima. Tebe nije mrzelo da okačiš link, mene nije mrzelo da mozgam i čukam savet, a niti si ti znao da ja imam dobru volju da (probam da) ti pomognem, niti sam ja znao da si ti poslao link... :)

Sitnice znaju da mi ulepšaju dan... ;) pozz i mali off - informiši kako idu stvari sa hondom - ne odustaj - lep je to motor... :)

• U prolazu, 20 postova

:D :D

Iskren da budem, nisam mislio da ce mi iko odgovoriti ili da ce biti ono tipa 'pa sto nisi gledao kad si se menjao', itd...

Ima ovde na forumu ljudi koji znaju koliko sam se mucio da prodam/zamenim Pedu, jbga...

Licno, ako sam u stanju da nekom pomognem  naravno da cu to da uradim, bilo savetom, preporukom, nije bitno, dokle god ne zalazim u onu mracnu zonu zvanu Pametovanje :D. Ma ni ja nisam video da vodimo paralelan dijalog ovde, eto... Zvao sam vec neke ljude za hondu, pa javljam sta je bilo, hvala puno i sorry za off

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja