djura 28 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo za Baylissove postovaoce, Suomy je izbacio prikladnu kacigu. Ko voli i ima 529EUR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 1, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je malo cudno kada sam na njegovoj glavi vidio tu kacigu, jer to je tek treca kaciga iz Suomy-jeve ponude. Vecina trkaca vozi sa Spec1R modelom i polako se prelazi na Extreme model. A ovo na njegovoj glavi je model Vandal i moze se naci u CentruS za manje od 300 eura (naravno, ne u njegovim bojama). I da, ovo je trenutno jedina Suomy kaciga sa mehanizmom bez poklopaca sa strane vizira... Probao sam je, jako je dobra, u toj cjenovnoj klasi no.1, preporucujem (ako je njemu dobra pri 300, nama je na smrtnickim brzinama jos bolja ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A tek što izgleda retrooooo. Mnogo mi se dopada. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ruzna boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neznam zasto ali mi je otvratna u p.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ko Zambijska zastava.....ima sve poznate boje na sebi.... Gremlin :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan odavno nista ruznije nisam vidio. no aj, spasava glavu pa necemo tako o njoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Decembar 4, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan kao da su je farbali sa onim bojicama shto se reklamiraju na top shopu ili gde vec ne svidja mi se uopshte... uglavnom gotivim mat kacige ali shark rsi su mi skoro sve verzije perverzne... shteta shto nisam uspeo nigde kod nas da je nadjem pa sam morao neshto drugo da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...