zxr750 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: ruma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!zanima me vase misljenje o navedenom motoru posto ga neki hvale ne a neki kude.motor mi se mnogoooooooo svidja pa me interesuje da li ga je neko od vas imao,vozio,izdrzljivost i sl.hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zxr750 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: ruma Prijavi odgovor kao problematičan niko nista.... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zxr 750 ali 96g motor je dobar i izdrzljiv ali obavezno pogledaj kilometrazu i jeli ko padao sa njega dobro ga ispregledaj i provozaj ga vidi kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan pozz...ja vozim takvu kawu i zadovoljan sam ... imao sam vec jednu istu... sa onom nisam imao bas nikakvih problema dok sa sadasnjom bude po neki problemcic al jbg nije to vise nov motor da se nekvari... jeste malo tezi motor i na njemu se sedi malo vise u trkackom polozaju al na sve se naviknes ...masina na tom modelu takozvanom J modelu je nesto slabija od onog L modela sa jednim usisom al meni se taj ZXR vise svidja. sto se cene tice sad su mnogo povoljnije nego pre dve godine kad sam ja kupio moj ovo je prva kawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan evo i ove druge ... ovo je isti model samo je RR i masina je od ZX9R-a 94-97 ...pase sraf na sraf ovu jos nisam stigao da ofarbam i sredim a uskoro ce biti nesto slika je malo losija al jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo i ove druge ... ovo je isti model samo je RR i masina je od ZX9R-a 94-97 ...pase sraf na sraf ovu jos nisam stigao da ofarbam i sredim a uskoro ce biti nesto slika je malo losija al jbg Pasuje masina od 9-ke na zxr750rr?Kako ide sa tom masinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je bayk pitao sam par ljudi jer zelim moj da preradim najvise prednji kraj a zadnji cu da preradim kao r1 ali nemam ideju za [prednji sto da mu radim da mu samo preradim i stavim neke druge farove ili cijelu masku da zamijenim sa farovima sto ti mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jedina zamerka je bila nenormalno tvrdo zadnje ogibljenje. Posle njega svaki R je fotelja. http://www.bikepics.com/pictures/261621/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zxr750 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: ruma Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je bayk pitao sam par ljudi jer zelim moj da preradim najvise prednji kraj a zadnji cu da preradim kao r1 ali nemam ideju za [prednji sto da mu radim da mu samo preradim i stavim neke druge farove ili cijelu masku da zamijenim sa farovima sto ti mislis? nemoj nista da preradjujes,nema nista lepse kad vidis motor koji je star 15,20 godina a na njemu sve original!moj drugar je imao suzukija gsx1100r,86 god(grbavi,uljara) u fabrickom stanju!za neverovati koliko su ga ljudi zaustavljali samo da ga pogledaju i slikaju,posebno stara generacija bajkera koja je imala taj motor!znamo svi da su ti motori kao sto su stari gsxr,zxr i sl. prevazidjeni i po izgledu,tezini(po kvalitetu i ne bih rekao)ali taj osecaj koji ti motori pruzaju dok ih vozis je nesto neverovatno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...