Doca 675 Napisano Jun 29, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem par šubert kaciga koje su mi se vremenom izgrebale jer sam ih često vozio u koferu bez navlake (znam, majmun sam), pa me zanima da mi date neku preporuku gde bih mogao da je prefarbam, prelakiram, ili kako se to već kaže , eventualno uradim neku šaru ili sličicu ? I ako možete da mi date okvirnu cenu, da vidim da li imam te pare sada i da li vredi skupljati ako nemam. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 29, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su stere kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jun 29, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, nema teorije da se setim sad. Mislim da ih ja koristim 3-4 godine, ali nisam siguran da li sam ih dobio nove, valjda jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 29, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan One su odradile svoje, nema potrebe ulagati u njih, kupi nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ispade da kacige imaju neki rok trajanja ili....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 1, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma. Nisam padao sa njima, iznutra su skroz nove, ogrebotine su od kofera kao što sam rekao, zato sam mislio da ih prelakiram samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ispade da kacige imaju neki rok trajanja ili....? Unutrasnjost kacige koja se nosi se sa vremenom mijenja tj. siri i ona polako gubi zastitno dejstvo. 3-5 godina je neko pravilo koliko treba koristiti jednu kacigu. http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/2648/6/1/1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...