stoka 131 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Tip mi nudi Hondu CB 400, Neocarinjena, ali je dobra(bar meni tako izgleda a ja sam totalni laik), na satu pise da je presla 8500km ali na njoj pise da je CB 250N a '82. je godiste pa mi vi sad recite dali je to OK cena i sta da radim? ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Novembar 29, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Cena :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan on ti nudi cb 400 a na njoj pise cb 250? :shock: kako? koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Trazi od njega broj motora. Prvih 6 slova ( odn. brojeva ) oznacavaju model motora. Meni isto pocinje sa CB400N.... a ako bi bio CB250N... znas vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je ovde jednom rekao, nista starije od 10 godina. A te fore, `82 a 8500km...jedino ako nije obrnuo sat 2 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 131 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan U jebote ja sam ladno zaboravioda napisem cenu. Coveku je zadnja cena 800 evra. Doduse on bi mi sredio papire za ulaz ja treba da platim spediciju i carinu i PDV naravno al' nibi imao peipetija sa papirologijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 131 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, na motoru pise CB 250N, a u svajcarskoj saobracajnoj nema broj motora i covek kaze da motor ide preterano za 250 cm3, ja sam tek pocetnik i nerazumem se a lik koji mi je drug i dugogodisnji bajker tvrdi da je to motor od 400cm3 tako da ja neznam sta da radim i neznam dali je puno 1000 evra za takav motor jer ce me toliko kostati da ga ocarinim i registrujem ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...