Pablo 1941 Napisano Septembar 14, 2005 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Procitajte Djurin tekst o maxi skuteru koji je vozio... Hvala Djuro Komentari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 14, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Djuro brate svaka cast, bilo je pravo uzivanje citati review... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 15, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Excellent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Excellent hvala drugari! Znam da cete sada da krenete da me stiskate za review Stroma ali za to cemo svi morati da pricekamo. Nemam ni dovoljno kilometara a pogotovo dovoljno znanja da bih napisao tako nesto....ali trudim se' date=' stvarno Pozdrav svim skuterasima...to vreme ostace mi u lepoj uspomeni...ali ipak... [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Ko/MsqYm_dillondam24gy.jpg[/img] rulz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...