laki 6 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor od komsije,druga tri preko halo oglasa ovaj zadnji nisam ni probao kad sam kupio bila neka kisa ja stavio u kombi tek kad sam dosao kuci upalio sam ga.Jbga dosta verujem ljudima,sad sam extra drugar sa deckom koji mi je prodao nije me zaebo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Kod Proke u uč. naselju, a našao u moto-berzi. Pošto nisam vozio ovako nešto veliko, poveo ortaka (okorelog enduraša) i poslušao njegovo mišljenje o kupovini. Inače sam svega 170cm visok, tako da mi je izbor bio jako sužen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan kod Suzuki dilera u Horgoš (Komjati Atila) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E cao nova tema, htio sam da preko jedne firme iz kraljeva Pontis d.o.o. (http://www.moto-berza.com/placevi.php?plac=14&m=Pontis-Kraljevo) da kupim motor iz italije pa me interesuje da li je neko od vas kod kupio motor kod njih, a samim tim i vasa iskustva sa kupovinom motora kako preko druga , brata, na neki moto-plac... Surak je kupio 2 motora kod Nebojse pre godinu dana i danas se cujemo sa njim i svratimo na pice u KV i pogledamo sta ima od motora, jeste da covek zivi od toga ali je korektan i od reci, sto se nazalost ne moze reci za sve trgovce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Preko moto-berze pre godinu ipo vidim strasno ruzan enduro motor, ali podaci idealni - jedini TT600 za prihvatljivu cenu. Osetih nemir, pozovem coveka - on iz Jasike kod KS. Daleko, ali na njegov komentar da je motor dobar, ali da tesko pali i da je uvezen iz CH na firmu. kod mene proradi izazov ( ako ne umem da ga upalim - netrebam ni da ga vozim ) Odem kombijem, pogledam motor (ruzno prefarban u kao orig. boje) dovatila ga prasina, pored njega neki drumski motori a decko prica da se ne razume bas u # krosaljke# ali ga je uzeo djuture sa ostalima u nekoj garazi u CH . Skocih na kurblu - upali iz prve ( ceo zivot samo kurblam ) i kad se zagrejo - dusu sam mu izvadio. Decko gleda i kaje se kome je dao motor na probu. Upali i tako podgrejan iz prve. Kupljeno i dan danas sam prezadovoljan. INSTINKT je cudo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Od Marka iz Banatskog Novog sela (BJB oglasi) Veoma korektan lik, uvozi i prodaje motore iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...