dencse 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan starija kaciga....n27 od moje supruge.....izgubila je kopču za vizir(levu,ako se gleda s preda kaciga) to izgleda ovako to se očigledno negde prodaje kao "kit" molio bih ukoliko neko"slučajno" ima a ne treba mu,da mi proda....ili neki savet gde bih to mogao da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar niko?......... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I meni to treba al za n81e. Niko ne zna gde to da kupim isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mxdirtrider.com/h-products/pr-accessories-nolan-helmet-n27-jsw-pivot-kit.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio takav kit za moju kacigu kod zastupnika Nolana,nalaze se u onoj maloj ulici pored Simpa,kod BAS-a.. inache moja kaciga je sigurno vishe od 10 god stara,ne znam koji je model,i bash su za nju imali taj kit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio takav kit za moju kacigu kod zastupnika Nolana,nalaze se u onoj maloj ulici pored Simpa,kod BAS-a.. inache moja kaciga je sigurno vishe od 10 god stara,ne znam koji je model,i bash su za nju imali taj kit... e prijatelju...pošto je za mene Beograd kao i New York.....molio bih te,da ukoliko bi bio ljubazan,da mi nabaviš broj tel. ,ili www....ili bilo kakvu kontakt adresu...i bio bih ti večno zahvalan....čak šta više imaš pivo kad se sretnemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 26, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Adresa Hadži Nikole Živkovića 2 Telefon 011/2021-850 Faks 011/2181-799 Email info@mototradegroup.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 26, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ali glupi su k'o ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Adresa Hadži Nikole Živkovića 2 Telefon 011/2021-850 Faks 011/2181-799 Email info@mototradegroup.com e hvala i tebi prijatelju....i ti imaš pivo..... sutra ću zovem........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...