Dutchman 114 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a gume ne menjam ove su dobre , nek ih novi vlasnik menja ako mu se ove ne svidjaju meni su u fulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan To, ne daj se nasankati... ;D Inace, posto je ovih dana tvoje nandzarasto sokocalo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan cena kao i do sada krenem od 900 pa ce da se nadjemo negde na jagnjetini ;D elem da pitam narod shta misli o nalepnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan cena kao i do sada krenem od 900 pa ce da se nadjemo negde na jagnjetini ;D elem da pitam narod shta misli o nalepnicama Oximoron... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu sad sam pao sa stolice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam opet ne obrisu zajebanciju, ajd da pitam koje nalepnice si mislio da stavis...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam ni ja mislio sam neshto u fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija... ;D Moze... Btw, `oce biti transparentne da se vidi boja, i posto li kosta stampa...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne bi bile transparentne ... za sad razmishljam ima tih zezalica gomila za kroserice , mrtvachke glave , smrt, las vegas , neki flejmovi i neznam ni ja shta sve ... kucaj na googlu "motocross decals" mozda i tebi padne neshto na pamet za KLEa uostalom prvo cu da photoshopujem da vidim na shta ce da lichi da ne preteram , ipak mi je boja vrhunska ... nalepnice bi trebalo da budu ispod 30e po kvadratu odshtampane i iskatovane e da sliko sam malo danas evo josh par slika , a i vratio sam kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Shto volim ovu temu samo ja i Lazic se dopisujemo .... nemogu da verujem da od ovoliko ljudi niko nema nikakav komentar , chast izuzetcima ukupno do dva ahhahah elem trakice za tochkove slikane mobitelom , nandzareste boje , pishe i firma i model , nisu reflektujuce tako da su placene , nishta , a bilo bi inache 0.65* 0.3metra puta jedno 10tak evrica bem li ga 200din , napravljeno iz 6 segmenata kruga , a da i bandashe ofarbao u crno mat i mogu vam reci da mi se brutalno svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i dobos da zacrnis, cini mi se... Pazi kad sam poceo da zamisljam Klea u ovoj boji... Samo sa maskom od `04 na ovamo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa nemoj mnogo da razmishljash nego pochni da prikupljash delove i parice ali ja bih razmishljao josh o tom prednjem delu , mozda Versys ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Necu Versys, meni je skup i ruzan... ;D A, ni masku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan paz ta ludacko nandžarasta je stvarno opaka boja ... čučnula bi KLE samo tako ..čak bi se uklopila sa novim sedištem za medalju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dutchmann, ova boja bas neka opaka. Na svakoj slici malko drugacija. Inace kompletno farbanje, a posebno u kombinaciji sa felnama je odlicno ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala , dosta sam ulozio , tako da je ostalo josh par sitnica dekorativne prirode koje nemogu da odluchim shta i kako ... ne bih da preteram a ne bih ni da uradim neshto shto je vec vidjeno a ocu da izgleda fabrichki kvalitetno ... od mehanike mi je ostalo da popravim kilometar sat al to mislim da necu poshto je pretlovan , osim ako neko vec nije radio tako neshto znate moj problem sa pochetka teme , sijalica nagorela brojchanik , kilometar sat radia a predjena jok tako da su cifre sjebane , ali kupio sam za bicikl onaj satic pa cu to ovih dana da montiram ... i jel neko voli da lemi , poshto sam svojevremeno sjebo zice za neutral a mrzi me da ih zalemim )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti zice, pustis kvacilo, i ako se ne ugasi, u leru je... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan danas ofarbao shtapove u crno ... bilo mi dosadno ... nego jel neko zna di da kupim plochice mislim da ne bi bilo loshe da ih menjam ... da ne chekam bash zadnji dan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan danas ofarbao shtapove u crno ... bilo mi dosadno ... nego jel neko zna di da kupim plochice mislim da ne bi bilo loshe da ih menjam ... da ne chekam bash zadnji dan ... Koliko se secam, mislim da ih je bilo u gevari, mada su i oni lopovi odma` vrata pored... Mozda ima i kod njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nasho neke za 1500din , jel to ok cena .. ako se secash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su u gevari bile oko 20e, a kod lopova nisam ni pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan malo slika sa 1.maja elem pa znachi to je to , sutra cu da skoknem da uzmem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pogodio si boju super mu lezi, pogotovo sa maskom i branikom od KTM-a, svaka cast!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ala dobro izgleda! svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam vlasnik ovog modela do jesenas. riba koja ga je kupila od mene bi da ga proda. motor lepo izgleda, ima givijev kofer i nije skup. ako nekog zanima nek se javi na pp pa cu ga uputiti na doticnu damu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...