Dutchman 114 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam kao da varim (napravio sam auto ;D josh se nije raspao ) pa prevaricu sve , nego sad budzim te nosache motora i zadnjeg veshanja to je na jednoj cevchici , pa sam skinuo (brusilicom) da napravim to kako treba poshto je vec neko pokushavao da to ojacha budi bog sa nama kako izgleda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dutchman, немој да се правиш невешт - можеш ти то. Немој сад да покачим овде твој "минули рад", па да ти на све што убудуће питаш кажу "Шта имаш ТИ да нас питаш?". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a dobro, kao nov sam u svetu kineza videcemo shta ce od ove nesrece na kraju da ispadne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna koliko ulja ide u prednju viljushku , nemogu da nadjem podatak inache ista je viljushka kao sa Quinqija QM200GY-B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna koliko ulja ide u prednju viljushku , nemogu da nadjem podatak inache ista je viljushka kao sa Quinqija QM200GY-B Znaci ipak su iscureli kad ne mozes da vidis. Mozda bi pomoglo da nadjes na kog japanca lice viljuske ( DR200, mozda?), pa nadjes u tom manualu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima veci izbor plastika za kineze u Beogradu da mogu da se pogledaju itd , video sam jako lep prednji blatobran u onoj radnji kod Ade Ciganlije ali 2300dinara im nedam , ocu da ga seckam da nabudzim rep ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да не можеш да нађеш тако широк блатобран да би га тек тако сецнуо и накалемио позади. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Secna ga po sredini pa rasiri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ma taman je al skupoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А шта фали старом, тог кога имаш? Смисли неки носач таблице/штопаљке и решио си проблем задњег краја (барем је то моје мишљење). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ko da je stepenik za autobus iz 69te ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Их, па ни сам мотоцикл није модерног дизајна. Теби као да се дају паре, а не знаш где да их даш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan obako izgleda sad e problem je shto ovo belo shto viri je metal , i ja bi lepo da to ne izgleda ovako ocu da predje preko ovog belog i da nema ove tachke , da bude vishe u fazonu sa prednjim branikom ... a farbanje je pri kraju josh samo boju da izaberem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da verujem da si farbao ktm-ovu plastiku . reci mi molim te dali puca farba kad se savije . ta plastika je namenjena za velike uglove savijanja i treba je povremeno prkati specijalnim sredstvom za omeksavanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi trebalo ... sajtne sam farbao pre par godina za kola istom tehnikom , a kasnije sam iste u svrhu objashnjavanja ortaku elastichnosti savijo tj uvijo za 270stepeni i farba nije pukla ... e sad za blatobran nadam se da nece pucati sama od sebe , nemam neku nameru da ga bacam o pod , ipak ide u metalik boju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л' у металик наранџасту? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako drugachije ;D al farbanje na pauzi dok ne prepravim rep , da se ne bi razlikovala nijansa boje ako se shprica odvojeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa repom, ovaj je stvarno odvratan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan napokon me neko razume ;D nego nemogu da nadjem nishta za seckanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Има да ти прође сезона док нађеш нешто да ти пасује. Јеси ли размишљао да се сам поиграш са пластиком? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado , ali nemogu da nadjem parche ravne plastike ... poshto od fibera necu da pravim nishta za motor ... tj nemam smole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ako bude lepo vreme ... farbam plastike , sve je prevareno shto je trebalo , nove cevke umesto krivih i napuklih , novi nosachi motora itd itd ... zamazano osnovnom bojom , sutra i to ide u crno ... dodushe chetkom , mrzi me da rasturim sad sve u shraf da bi peskirao i plastificirao a i nema potrebe ... ELEM pitanje za kolee kineze posle koliko km voznje vam pocrni ulje , meni se neshto chini da je mnogo brzo pocrnelo , motor vuche extra pa nisam siguran dal su karike otishle ili je to normalno na kinezima da pocrni ulje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Posle 10km Nije problem u karbonu, nego ulje primi boju od aluminijuma, jos ako imas prozorce na masini, ne cudi me zasto ti je ovo upalo u oci. Naravno, ako nije bas crno, vise potamni, nego sto pocrni, kao kada je ulje zrelo za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam prozorche zat sam se i iznenadio ... na hondi je zuto od prvog do poslednjeg dana ... a na kolima znam da crni kad su karike odsvirale svoje ... u svako sluchaju mnogo mi je drago da znam da tako treba ;D ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sve je prevareno , ofarbano i ojachano , napunio viljushke sa 220gr motulovog ulja gradacije 20w , i dosta su se poboljshale viljushke ali su ipak meke za grad ... josh samo da spakujem plastike ... i nalepnice i milina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...