Marokanac 1882 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera Dalmatinac...............tebi i tvom drugu Ivanu from........neka engleska drzava. Super tura, fotografije savrsene.............bas ste me ODLICNO osvezili..........ovde kod mene stalno toplo i vlazno.........j..ga ....Afrika. Cestitke........... Pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Fala ljudi na komentarima! Vauuu! Prava stvar, lepo odvozano, super fotkano, zanimljivo napisano. Šta god da si do sad napisao jaaaako mi se svidelo, a ovo iz lokala mi je još zanimljivije, jer je i dostižno. Kad se odlučimo za turu, eto Kaće i mene na konsultacije. Ulepšo si mi ovaj kišni dan. Evo onda jos nesto lokalno, ( posebno II dio ;D ),: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,144387.50.html Za konzultacije: 1 sat = 1 pivo ;D Ovog puta, sumnjam, ni domaćini ne znaju, objasničeš jednom. Tesko. Ni mi ga nebi znali ponoviti. Odličan putopis! A Michelin T63 su neprevaziđene! Drže do poslednjeg daha! T63 su zakon! Osim u nekim slucajevima....(pogledati onaj link povise ;D) Alal vera Dalmatinac...............tebi i tvom drugu Ivanu from........neka engleska drzava. Super tura, fotografije savrsene.............bas ste me ODLICNO osvezili..........ovde kod mene stalno toplo i vlazno.........j..ga ....Afrika. Cestitke........... Pozdrav iz Afrike. Fala! Ivan is from ......http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,121736.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala za predivno popodne. A i link je super. Jos da nam je bliza ova bolnica za motore - joj stete! Pozdrav i mnogo srece u slijedecim "avanturama"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sa m TENERU i kupio TDM,i vidim sta sam uradio,isad shvatam kako se prenosi bolest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala za predivno popodne. A i link je super. Jos da nam je bliza ova bolnica za motore - joj stete! Pozdrav i mnogo srece u slijedecim "avanturama"! Bolnica za motore je stvarno cudo. Nema cega nema tamo. Na slikama se ne vidi koliko je to veliko ali dovoljan je podatak da 20-tak ljudi radi tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala za predivno popodne. A i link je super. Jos da nam je bliza ova bolnica za motore - joj stete! Pozdrav i mnogo srece u slijedecim "avanturama"! Bolnica za motore je stvarno cudo. Nema cega nema tamo. Na slikama se ne vidi koliko je to veliko ali dovoljan je podatak da 20-tak ljudi radi tamo. Ih kada bi me neko tamo odveo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Ih kada bi me neko tamo odveo!!! Vidim da vam se svidja bolnica. Evo, vec si tamo ;D : itd...: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,121736.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pico, hvala što te ima na ovom Balkanu! Teško je posumljati u Dalmatinca koji je na kamenu odrastao. Do neke nove ture, sretno i srećno! I pripazi se tih opasnih Srba! Meta su im slabi i neuhranjeni a oružije, holesterol i vitamin B! Hik!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Pico, hvala što te ima na ovom Balkanu! Teško je posumljati u Dalmatinca koji je na kamenu odrastao. Do neke nove ture, sretno i srećno! I pripazi se tih opasnih Srba! Meta su im slabi i neuhranjeni a oružije, holesterol i vitamin B! Hik!! Pazim se ja, al me uvik nekako navuku. Ka i ova dvojica. Zajebano oruzje. Nije mi bilo lako. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 31, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozes reci da si prekaljeni vozac....mislim, sa onog snijega u vrucu Sloveniju.... Uradi to 7 puta i bices kao Ninjin mac,sedam puta kaljen Teneri opasno chuche koferi.....a i farba na Yamahama je neprevazidjena...uvjek ciste,ma gdje god prosli... SVaka cast na strpljenju da postavis ovoliki putopis i okacis ovoliko slika...kao da sam bio tamo sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan AU BRATE SVAKA ČAST, SVAKI DRUGI KOMENTAR SUVIŠAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...