Jump to content

Moto Zajednica

Alpinizacija.....

Recommended Posts

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Alal vera Dalmatinac...............tebi i tvom drugu Ivanu from........neka engleska drzava.

Super tura, fotografije savrsene.............bas ste me ODLICNO osvezili..........ovde kod mene stalno toplo i vlazno.........j..ga ....Afrika.

Cestitke...........

Pozdrav iz Afrike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 130 postova

Fala ljudi na komentarima!  :)

Vauuu!

Prava stvar, lepo odvozano, super fotkano, zanimljivo napisano. Šta god da si do sad napisao jaaaako mi se svidelo, a ovo iz lokala mi je još zanimljivije, jer je i dostižno.

Kad se odlučimo za turu, eto Kaće i mene na konsultacije.

Ulepšo si mi ovaj kišni dan.

Evo onda jos nesto lokalno, ( posebno II dio  ;D ),: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,144387.50.html

Za konzultacije: 1 sat = 1 pivo  ;D

Ovog puta, sumnjam, ni domaćini ne znaju, objasničeš jednom.

Tesko. Ni mi ga nebi znali ponoviti.

Odličan putopis!

A Michelin T63 su neprevaziđene! Drže do poslednjeg daha! :)

T63 su zakon! Osim u nekim slucajevima....(pogledati onaj link povise  ;D)

Alal vera Dalmatinac...............tebi i tvom drugu Ivanu from........neka engleska drzava.

Super tura, fotografije savrsene.............bas ste me ODLICNO osvezili..........ovde kod mene stalno toplo i vlazno.........j..ga ....Afrika.

Cestitke...........

Pozdrav iz Afrike.

Fala!

Ivan is from ......http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,121736.0.html

• Svrati ponekad, 224 postova

Mnogo hvala za predivno popodne. A i link je super. Jos da nam je bliza ova bolnica za motore - joj stete! Pozdrav i mnogo srece u slijedecim "avanturama"!

Mnogo hvala za predivno popodne. A i link je super. Jos da nam je bliza ova bolnica za motore - joj stete! Pozdrav i mnogo srece u slijedecim "avanturama"!

Bolnica za motore je stvarno cudo. Nema cega nema tamo. Na slikama se ne vidi koliko je to veliko ali dovoljan je podatak da 20-tak ljudi radi tamo. ;)

• Svrati ponekad, 224 postova

Bolnica za motore je stvarno cudo. Nema cega nema tamo. Na slikama se ne vidi koliko je to veliko ali dovoljan je podatak da 20-tak ljudi radi tamo. ;)

Ih kada bi me neko tamo odveo!!!  ;)

• Zainteresovan, 726 postova

Pico, hvala što te ima na ovom Balkanu! Teško je posumljati u Dalmatinca koji je na kamenu odrastao. Do neke nove ture, sretno i srećno!

I pripazi se tih opasnih Srba! Meta su im slabi i neuhranjeni a oružije, holesterol i vitamin B! Hik!!

Pico, hvala što te ima na ovom Balkanu! Teško je posumljati u Dalmatinca koji je na kamenu odrastao. Do neke nove ture, sretno i srećno!

I pripazi se tih opasnih Srba! Meta su im slabi i neuhranjeni a oružije, holesterol i vitamin B! Hik!!

Pazim se ja, al me uvik nekako navuku. Ka i ova dvojica. Zajebano oruzje. Nije mi bilo lako. ;D ;D

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Sad mozes reci da si prekaljeni vozac....mislim, sa onog snijega u vrucu Sloveniju.... :) Uradi to 7 puta i bices kao Ninjin mac,sedam puta kaljen :)

Teneri opasno chuche koferi.....a i farba na Yamahama je neprevazidjena...uvjek ciste,ma gdje god prosli... :)

SVaka cast na strpljenju da postavis ovoliki putopis i okacis ovoliko slika...kao da sam bio tamo sa vama :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja