ZZ 424 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da ubacim svoj klub Ovako, klub je nastao 2005., sedishte kluba je u Vranju, osnovali su ga mladi momci iz Vr, ja sam im se pridruzio 2006-te (inache sam jedini sa strane...iz Hana), predhodni predsednik je bio Aca, a sadashnji je Bojan. Klub broji oko 8 chlana, ja sam najmalechko dete (trenutno ubacujemo josh 2-3 chlana) Motori su uglavnom custom-chopper-classic modeli...nadje se i po koji sporCki ;D Za moto skup smo neshto razmishljali al' poshto smo mlad klub ima vremena (chitaj:nema se para )... Ove 2009-te smo vec bili u Obrenovcu, Jagodini, Nishu, Skoplju, na moto zurci u Kumanovu i Kraljevu... Trenutno nemamo sajt...radimo na tome Evo i boje kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MK SILVER RIDERS Velika Plana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Jun 22, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava od MC DUHOVI LJELJENCA-BIJELJINA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...