SmokeS 339 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Uradjena full generalna pre 500km (zimus).. razlog tome je zato sto lik od koga sam uzeo motor, nema pojma o njima! i jbg ulje na minimumu i pocela radilica da lupa pa ga prodavao.. (zamenjeno: cilindar, klip, karike, dihtunzi, radilica, pumpa za ulje, lanac, lancanici) Generalna u ovlascenom servisu preko 800e.. Uradjen kompletan servis (nova miselin prednja guma, zadnja guma na nekih 65-70%, zadnje plocice carbon lorraine nove, prednje plocice dobre, nov kais, rolnice u odlicnom stanju, polini oprugice na kvacilu, kvacilo dobro, filteri, ulje, zamenjeno ulje u kocnicama, diskovi kao casa, nov regler original) Ofarban u original mercedes belu boju (sve sto je moglo da se farba ofarbano je i sredjeno, ukljucujuci i felne) Druga boja je tamna metalik siva, Max majer. Alu pod Ugradjen bi-xenon 6000k (kratko i dugo svetlo, nemacka firma HID pod garancijom, dajem kutiju i sve, zimus stavljeno). LED pozicija, LED migavci u faru, LED stop svetlo. digitalna tabla, vizir, njegov kofer. Carbon look ispod sedista.. hromirani izduv trouglastog oblika home made + dajem njegov stari izduv.. Motor je na moje ime, registrovan cele godine do 13.05.2010 Vodeno hladjenje, 10l rezervoar, ima prostora ispod sedista za jednu fullface kacigu i moze jos po nesto da stane.. Mane: prekida pozadinsko svetlo na tabli! Mora neki elektricar da pogleda to! ja sam je otvarao ali dzaba kada se ne razumem mnogo u to, jer je tabla digitalna! Znaci neko ko se razume u to sredice sigurno, moze da se otvori tabla bez problema! Ima jos par malih sitnica.. Ali o tome drugom prilikom.. Inace ovaj motor sam za sebe sredjivao! Zato je ulozeno dosta truda i nije stedjeno na kvalitetnim delovima! Planirao sam sa njim da idem na more! Razlog prodaje: Prelazak na enduro... Komsija mi dao novu teneru xt660 da provozam i jbg nalozio sam se zesce. pa bi sad neki enduro.. Trazim nesto "glomaznije" tipa afrika... mmmmm Afrikaaa! i da, dajem sve delove ono sto je ostalo, sitnice koje su modifikovane, ili zamenjene drugim.. tipa njegov prethodni pod.. znakove( posto sam ih poskidao ) Nije padano sa njega nikad, tipa udarano to sigurno ne. Kontakt telefon 064/890-91-90 moze sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan "SVEZE" SLIKE pri dnu stranice ne izgleda vise ovako http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/Image0207.jpg http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/DSCF6650.jpg http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/Image0210.jpg http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/Image0212.jpg http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/DSCF7279.jpg http://i719.photobucket.com/albums/ww195/smokesrcki/Image0218.jpg Ako vas zanima jos nesto, pitajte.. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan E da, i cena 1900e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, ali ovko treba da izgleda oglas! lepo motorce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Jun 21, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža, godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost duze vreme nisam posetio forum, zbog raznih obaveza, pa sam i zapustio ovaj moj oglas. Znaci i dalje je aktuelno.. Slobodno kontaktirajte na 064/890-91-90 Kilometraza 28000 km.. Godiste 2001.. Ali sto se tice agregata to samo prede.. Nema ulaganja u taj deo.. Zadnja gume ipak je losija, nije na 60% koliko napisah. Istripovao sam nesto.. na sredini je izlizanija Ona tera opusteno ovu sezonu i onda bi valjalo je zameniti.. Ima par sitnica sada, tipa potrebno je srediti karburator.. Poceo je da mi stuca.. Mislio sam da mi je otisla bobina pa sam otrcao i kupio drugu, ali nije ona.. problem je u karburatoru.. Potrebno ciscenje.. da sam znao na vreme ja bi to uradio, ali sam kesirao za bobinu i ne zele da vrate pare, tako da necu biti u mogucnosti da odradim ovo, sam necu da petljam oko njega.. Nema sajlu za km, verovali ili ne iscupala mi jedna devojka i ispustila gumu (nisam ja kriv, ozbiljno ) E da, i zimus jos je zamenjena sajla za gas, malo mi je losije isla pa sam i to zamenio.. Sto se tice stajlinga sredio sam jos neke sitnice, i lepse izgleda motor nego na prethodnim slikama! Ovih dana cu ga iscrtati airbrushom, da bude lepsi.. Zalili su mi se neki ljudi da je kao malo ruzan ovako klot. Iscrtacu neke real flamove ili neke tribale.. Tako da ce biti slika kada odradim ovo.. Cena ce verovatno ostati ista.. Ja samo da uzmem neku afriku sebi! Tako da bi voleo da prodam ovaj motor sto pre da bi je uzeo, pa ako da bog da sa njom odem na more! Da ispunim sebi zelju.. pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo tribale da crtas,molim te !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tribale Uradio sam onu trkacku zastavu kako se vijori , i lepo izgleda.. Sad samo lak preko da ide i to je gotovo! Pa kada zavrsim sve komplet, slike.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo odradjen motor,sa stilom,svaka cast narocito mi se svidja boja i led pozadi! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Evo i slika.. Ali na zalost mi riknuo airbrush.. I nisam mogao da odradim i prednji branik! ??? ali potrudicu se da nabavim drugi u skorije vreme da odradim sve sto sam zamislio.. Mada prolazi i ovako Eto, ajmo navalite nema jos mnogo Odnosno ostao jos jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika: evo kako izgleda far nocu.. Milina zaboravih da slikam i dugo.. Isto s*anje samo baca vise E da, zaboravi da kazem, izgleda da se karburator sam malo procistio sad slabije ume da zeza! po neki put oce. Motor se moze pogledati kad god.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno sat vremena sam skuter video u Borci na Zrenjaninskom putu i mogu da kazem da izgleda extra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, taj sam Hvala "Putovao" sam do devojcice ;D posto ja sam u Jerkovicu.. Gde si ti bio? Ja reko i ti na motoru, posto sam par motora pretekao.. Ali vidim da ga trenutno nemas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aha, taj sam Hvala "Putovao" sam do devojcice ;D posto ja sam u Jerkovicu.. Gde si ti bio? Ja reko i ti na motoru, posto sam par motora pretekao.. Ali vidim da ga trenutno nemas Imam skuter ali sam bio u kolima sa porodicom! Super ti je skuter svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, taj sam Hvala "Putovao" sam do devojcice ;D posto ja sam u Jerkovicu.. Gde si ti bio? Ja reko i ti na motoru, posto sam par motora pretekao.. Ali vidim da ga trenutno nemas Imam skuter ali sam bio u kolima sa porodicom! Super ti je skuter svaka cast! samo da se nadje neki kupac u skorije vreme.. da sebi pazarim afriku i da se vozam Ali `ebena ova kriza.. niko nema para.. Hoce moj skut, ali na rate sto mi ne odgovara.. pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aha, taj sam Hvala "Putovao" sam do devojcice ;D posto ja sam u Jerkovicu.. Gde si ti bio? Ja reko i ti na motoru, posto sam par motora pretekao.. Ali vidim da ga trenutno nemas Imam skuter ali sam bio u kolima sa porodicom! Super ti je skuter svaka cast! samo da se nadje neki kupac u skorije vreme.. da sebi pazarim afriku i da se vozam Ali `ebena ova kriza.. niko nema para.. Hoce moj skut, ali na rate sto mi ne odgovara.. pozdrav svima Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, `ebem ti krizu... Nasao sam kada cu da se zalepim za Afriku.... :-[ I dalje aktuelno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Up, nije me bilo duze vreme.. Bio na odmoru.. I kofer vise ne postoji Pukla sarka na njemu pa sam ga skinuo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako, nova cena 1700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da u zadnje vreme nema zainteresovanih?! Ajmo sad mi malo gori pod nogama i treba mi ovaj kes! Zato cena 1700e.. kontakt 064/890-91-90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se sa poduzeg drugog odmora ovog leta ! Oglas se nastavlja, i dalje aktuelno.. Moze zamena iskljucivo za enduro.. Vratio sam stari izduv, ne cuje se Evo i stare slike kako je izgledao, posto je bilo pitanja zasto je farban! Samo radi estetike.. I nekog mog licnog zadovoljstva prilikom farbanja Znaci normalan i citav.. Evo jos jedne slike, tamo malo viri njegov standardni izduv.. Nemam ni jednu normalnu sliku.. I imajte u obzir da imam skoro 2m Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, obustavljam prodaju dok ga ne sredim... Samo meni moze ovo da se desi.. Oborio mi jedan lik motor, zakacio mi ga je kolima dok sam ja kupovao sok!! I pao je na levu stranu i ogrebao se i jos po nesto sjebao.. sad dok sve to ne sredim i ne naplatim nema nista od prodaje! teram ga u ponedeljak u servis.. A sigurno kad to radim stavljam novu gumu pozadi, miselin isto.. sredicu jos par sitnica koje sam naveo pa da bude bas bez ulaganja.. eto... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, cena ide dole.. Kupio sam sebi africu i sad ovo postaje visak, ostaje zadnja guma da se sredi, ono sto sam obecao da cu ga kompletno srediti nista od toga.. Zato cena dole a novi vlasnik ce imati dovoljno prostora da ga sredi.. Znate kako je to, kada uzmete novi motor ne cacka vam se stari.. ;D Sad na levoj strani je zagreban malo, nista strasno, preko airbrusha je pa ga ne bi dirao, dole pri dnu.. Motor pali iz prve sad za vreme ove ladnoce.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo za kes 1500e.. Ovo mi je visak.. Africa ceka sredjivanje od ovih para Moze i zamena za neki auto, jugo sa plinom i td.. saljite ponude... tel 064/890-91-90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...