Harry 179 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg... polovno mi i nije opcija... da je 500-600e nesto pa i na muda da izvucem... ali sve sto bi ja to je 2000+... jedina opcija mi je kreda ili da igram loto... pa sta pre bude ;D hahaha pa ako oces motor na duze vreme onda bolje dizi kredu jer ovo nije prava stvar...a sto ne bi uzeo nesto preko 50 ccm??? kazem ti... smara me da polazem... za kola sam polozio iz 4. puta a vozim od 12e... nervira me sto mu se moze... prvi put sto si pustio pesaka... drugi put sto nisi,a vrhunac je bio nisi drzao desnu stranu puta!!!??? MORE #$%^&!!! Svasta sam mu reko... Ma verovatno ce da padne pulsner ili apolo, zavisi sta mi odobre... mada apolo ima ruzan far, ko na jugu... pulsner mi je lepsi, lici na trigera! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mada apolo ima ruzan far, ko na jugu... pulsner mi je lepsi, lici na trigera! Far na Apollu je najsvetlija tacka tog motora, da se tako izrazim. ;D Za razliku od vecine kineza, Apollo ima halogenu sijalicu i trebalo bi da lepo funkcionise, za razliku od vecine farova sa kojima se svi zlopatimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju nikakav problem... bas je lep far... Kockasto je sad u modi jelte... ;D ma to je najmanji problem... samo eto kad bi mi odobrili kredu ja bi bio IH... KEZ OKO USIJU!! ;D ;D ali jos uvek je :'( BANCA INTESA JE CUDO > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Их... фар... Јака mooda. Ако инсистираш, скинеш са Апола и ставиш са Пулсера (меће се на четири пластичне шелне). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Их... фар... Јака mooda. Ако инсистираш, скинеш са Апола и ставиш са Пулсера (меће се на четири пластичне шелне). e toga se moj napaceni mozak ne bi setio... savrsena ideja... jos samo motor mi fali :-[ JOOOJ izgorecu koliko razmisljam o motoru, kad me pude klepila ova pneumatska presa nece mi bidne dobro... BEM TI UNIVERZIJADU!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...