Jump to content

Moto Zajednica

Sprint TRIGGER 50cc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: XTZ 750

e jbg... polovno mi i nije opcija... da je 500-600e nesto pa i na muda da izvucem... ali sve sto bi ja to je 2000+... jedina opcija mi je kreda ili da igram loto... pa sta pre bude  ;D

hahaha pa ako oces motor na duze vreme onda bolje dizi kredu jer ovo nije prava stvar...a sto ne bi uzeo nesto preko 50 ccm???

kazem ti... smara me da polazem... za kola sam polozio iz 4. puta a vozim od 12e... nervira me sto mu se moze... prvi put sto si pustio pesaka... drugi put sto nisi,a vrhunac je bio nisi drzao desnu stranu puta!!!??? MORE    #$%^&!!! Svasta sam mu reko...

Ma verovatno ce da padne pulsner ili apolo, zavisi sta mi odobre... mada apolo ima ruzan far, ko na jugu... pulsner mi je lepsi, lici na trigera! ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova
mada apolo ima ruzan far, ko na jugu... pulsner mi je lepsi, lici na trigera!

Far na Apollu je najsvetlija tacka tog motora, da se tako izrazim. ;D

Za razliku od vecine kineza, Apollo ima halogenu sijalicu i trebalo bi da lepo funkcionise, za razliku od vecine farova sa kojima se svi zlopatimo.

U tom slucaju nikakav problem... bas je lep far... Kockasto je sad u modi jelte... ;D ma to je najmanji problem... samo eto kad bi mi odobrili kredu ja bi bio IH... KEZ OKO USIJU!! ;D ;D ali jos uvek je :'( BANCA INTESA JE CUDO >:( >:(

• Drug član, 3087 postova

Их... фар... Јака mooda. Ако инсистираш, скинеш са Апола и ставиш са Пулсера (меће се на четири пластичне шелне).

Их... фар... Јака mooda. Ако инсистираш, скинеш са Апола и ставиш са Пулсера (меће се на четири пластичне шелне).

e toga se moj napaceni mozak ne bi setio... savrsena ideja... jos samo motor mi fali :-[

JOOOJ

izgorecu koliko razmisljam o motoru, kad me pude klepila ova pneumatska presa nece mi bidne dobro... BEM TI UNIVERZIJADU!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja