Misa 2 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem iskljucivo novu kacigu velicine XL ili oko 61/62cm renomiranog proizvodjaca . Znaci SHOEI, Arai, Suomy, eventualno HJC... do 250 eur, plafon 300. Ponude na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Integralnu, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš u BG-u prodavnice gde možeš da kupiš gore pomenute kacige. E, jedino je problem cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan R1-Alone clan foruma cesto ima nove shoei i arai za po 300e jeftinije....probaj kod njega na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš u BG-u prodavnice gde možeš da kupiš gore pomenute kacige. E, jedino je problem cena. Znam, ali isto znam da sve te kacige mogu da se nadju po ceni od 30% - 50% nizoj preko, a i ima ljudi koji trguju time i donose, tako da njih trazim preko ovog oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim, hitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Što se HJC-a tiče ja prodajem fg 15 ,e sad moja je veličine L 59-60 , a dosad sam nosio Nolan xl ,agv xl ,Caberg xl .Oću da ti kažem dok ne probaš ništa to ne znači što si neku kacigu nosio Xl . Nemoj pogrešno da me svatiš ne nudim ti ja moju kacigu ,vidim da tražiš novu, samo ti kažem da svaku moraš da probaš i da ti to xl 60-61 nije merilo A sto mi ne nudis tvoju .Salim se, napisao sam XL zato sto sam probao na sajmu HJC HQ-1 u toj velicini i odgovarala mi je, sto ne znaci da bi mi odgovarala od drugog proizvodjaca. Napisao sam okvirno koja velicina dolazi obzir. Ja sam , na primer imao AGV GP - 1 u XL velicini (dobio na poklon) i bila mi je premala, tako da ne bi uzeo XL a da ne probam pre toga. Koje boje ti je kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara boja jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38757.0 Odgovara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije losa varijanta, video sam da ima taj popust... Sutra idem da kupim neku kacigu, prodje mi sezona u potrazi za nekom povoljnijom cenom Dvoumim se trenutno izmedju SHOEI XR1000 i HJC HQ-1 Carbon... Neki savet bi dobro dosao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...