Jump to content

Moto Zajednica

MK East Bikers - Moto Skup BOR, 3, 4 i 5 Jul 2009.

Recommended Posts

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Kompletan objekat Dom Odmora je trenutno u renoviranju.

Pre par godina je privatizovan, gazda je bio Cira, medjutim pre par meseci objekat mu je oduzet od strane drzave, i sada je u renoviranju.... :P

da, znam pricu o privatizaciji, samo nisam znao radi li restoran trenutno. OK, onda Top, nema sta. Hvala svakako, vidimo se sutra.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa
da, znam pricu o privatizaciji, samo nisam znao radi li restoran trenutno. OK, onda Top, nema sta. Hvala svakako, vidimo se sutra.

Pozdrav

Onda vidimo se sutra. DOBRO DOSAO!!!!!!

• Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Ljudi danas je 3. jul, dugo ocekivani dan za nas klub East Bikers, kamp na Borskom jezeru je otvoren.

DOBRO DOSLI!!!! 

:D

• Zainteresovan, 875 postova

Dolazimo!!!  :)

Ako ides sa motorasem, onda dolazimo zajedno!  ;D

Sve u svemu, ako nas vreme posluzi jedna ekipa dolazi iz Zrenjanina.

• Svrati ponekad, 273 postova

Evo mi sad stigli u Obrenovac... Sta da vam kazem ko nije bio mnogo ze zeznuo. Skup stvarno EXTRA!!!!!!!!! Mesto za skup jos bolje a za organizaciju nemam reci... Veliki pozdrav za MK EAST BIKERS i puno im hvala na oglicnom provodu koji su mi priredili. Veliki pozdrav za motoriste koji su dosli sa moto relija.. Slike malo kasnije samo da se raspakujem  ;D ;D

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: honda cb 900 F Boldor

Skup je stvarno Sjajan,proveli smo se FENOMENALNO!Nas četvorica (ekipa Svilajnac-Lapovo) smo stigli iz pravca  Petrovca,i nismo znali za blokadu puta zbog trke,pa smo ušli u onaj šumski put desno,i vozi,vozi,vozi po makadamu 14 kilometra!Ruke mi otpale!Ali vredelo je,prvi put sam bio,al bilo je super!Sve pohvale organizuatoru (naročito za ono pečenje u nedelju ujutru)!!Iduće godine smo tamo obavezno!

• Zainteresovan, 875 postova

@ SteMark: Cini mi se da smo se sreli negde danas u brdima. Nas je bilo petorica na motorima, isli smo ka Pozarevcu.

Skup sam na zalost posetio u kasnijim vecernjim satima jer smo se dosta zadrzali na putu kroz Djerdap ali koliko sam video bilo je dosta ljudi.

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind

Momci,

Kao prvo, mesto za organizovanje moto skupa IDEALNO! Ima svega, i prirode i asfalta i kafica i odlicnih mesta za satore...

Kao drugo Joci, koji nam je organizovao prenociste u vikendici, SVAKA CAST! Cak mi je i poslao po Nislijama punjace koje sam zaboravio u sobi. Joco hvala!

Kao trece, organizacija vam je bila odlicna, svaka cast! Pocev od guma za sprecavanje brze voznje, pokosene trave i korova, preko poklona na ulazu, pa sve do pasulja i odlicnog ozvucenja!

Ovo ima sve sanse da postane tradicionalno najbolji moto skup. Odakle god da dolazis na borsko jezero, put je pun krivina a samim tim idealan za voznju za prave bajkere.

Pozdrav iz Nisa

L3WME_61731146235707047156218.jpg

BlFr1_04072009021k.jpg

7dsqE_04072009020.jpg

iQjOm_04072009030.jpg

09fdU_04072009042.jpg

404.jpg

lKDCT_04072009008h.jpg

Obaranje ruku:

ukGp5_obaranjeruku.jpg

Sa defilea:

DPq7r_04072009053.jpg

U ime "MC East Bikers" se zahvaljujem svima koji su posetili moto skup na Borskom jezeru sa zeljom da se u jos boljoj atmosferi i sa jos vecim brojem motora vidimo sledece godine.

A slike slede expresno.

Pozdrav  :)

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i

Skup na prelepoj lokaciji,veoma dobro organizovan(doduse ja platio  ulaznicu  al ne dobih kacket).

Jedan od retkih skupova  na kome  ima organizatora u nedelju ujutro,ne samo da ima nego vas i pocaste doruckom ala prasetina i besplatno pivo.

Zadovoljan sam.

Ekipa MC Shadows Niš u sastavu:

Džekson,Šilja,Kole,Dejv,Keki,Djenka,Bata Viraž,Mića,Zmaj,Zmija,Pota,Vrapče,Milanče,Ljupče,Hevi,Peki,Kojot,Miki,Rile( sa pripadajucim lepšim polovinama).

• U prolazu, 31 postova

Stvarno extra skup,sve pohvale za organizatore ! U kamp smo stigli u subotu oko 20h,kolima smo doshli nismo mogli pre,doshli smo iz pravca petrovca,usput svratili da vidimo auta za trke,pa malo na ulazu pogledali tuning,i onda ono najlepshe... Mesto extra,izmishljeno... Bendovi super,bina josh bolja... Sledece godine ako da bog vidimo se u petak ! Pozdrav iz Velike Plane !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja