milan_ns 2 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi imam jedan problem...vozim skuter Sprint Max i kad krecem sa njim tj. dok ne navuce do oko 35-40 km/h (pod punim gasom) korman najvise ali i ceo motor mi se uzasno trese...poslednji put kad je bio na servisu rekao sam to majstoru on kao ne vidim ja nista i tako ugl. jede go**a... jel zna neko sta bi moglo biti u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja znam sta je zovni inspekciju i idi sa njima ako je u garanciji ima da ga nameste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja znam sta je zovni inspekciju i idi sa njima ako je u garanciji ima da ga nameste . jbg motor nije u garanciji!!! a ovi u servisu su blago receno-de**li,al sta ima ja mogu jos sam klinac... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti problem i u varijatoru i u kvacilu , verovatno neces znati dok ne skines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 11, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja znam sta je zovni inspekciju i idi sa njima ako je u garanciji ima da ga nameste . ja sam razmisljao o tome jer mi plastike tresu sacuvaj boze a i neki deo je otisao na koji serviseri kazu da je standardno da taj deo "ode" (opruga kvacila)..al` znam da bi se hebavao dugo oko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti problem i u varijatoru i u kvacilu , verovatno neces znati dok ne skines moguce,al ne bi znao da to sam obavim tako da je izgleda najbolje da to odnesem kod nekog drugog majstora pa da on to odradi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...