Nikola Le. 3 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Ovako za sad su mi potrebni sledeci delovi: Plastika sa desne strane rezervoara (neznam kako se zove ako uopshte ima ime ) a i sedishte ne mogu da zatvorim neznam shta mu hvali tako da evo slika pa neka mi neko kaze shta je i dali neko ima to za prodaju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan javi se zeljku ima sve sto ti treba za zzr 93-2004.ako je to tvoj model zx600e. tel.0638301440 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko izgleda nema plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka se javi neko ako ima plastike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bio kod Zeljka ima plastiku i mehanizam za sediste i jos dosta toga.ti si mu rekao da ces da vidis sa majstorom sta ti sve treba i da ces se javiti.javi mu se ako ti treba.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj od kaskadera pa ga nazovi da vidis sta ima od delova ...ima zzr-a 600 u delovima 063/8889718 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam se sa Zeljkom poslace mi plastike,e sad sledece sta mi treba je DESNI DEKLI ZA KORPU KVACILA? Zeljko je prodao agregat tako da to nema,ako neko ima neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spala1970 0 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me agregat od zzr 600 93 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Nenad iz Sapca ima agregat 064/1916-264. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...