mbz345305 5 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim neki drzac lanca balansera na mom motoru al mi treba izvlakac magneta rotora valjda sam lepo napisao. Dali zna neko gde ima da se kupi u Beogradu takav alat . Imam dimenzije tog alata al strugari izbegavaju da ga naprave izgleda nece da se zezaju i gube vreme a ne mogu nesto puno da naplate. Ako znate pomagajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Obicno je alat za magnet malo bolji SRAF odgovarajuce velicine i koraka. Ajd slikaj pa da pricam dalje ako se ne javi neko ko ima i hoce da pozajmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan tako mozes da ostetis magnet,zavisi sve od modela do modela potreban ti je radapciger...tako ces lakse objasniti ljudiam sta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato ovo mozes ili da porucis sa neta ili neki valjan strugar da ti uradi. Za moj radapciger strugar mi je trazio 30eu a tako nesto je kostalo i po raznim bajkerskim sajtovima napolju. Hajde stvarno stavi sliku. Alat mora biti odgovarajuci da se rotor ne bi ostetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo ti nabaci ovde skicu, ostalo je lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas vadio magnet pomocu SRAFA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stradali namotaji odnes na bezanijsku kosu da namotaju 80 eura !!! nadam se da negde ima i jeftinije a da dobro rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi koji je navoj,ne moze svaki pomocu srafa.preko iams da kupis set radapcigera (oko 10 razlicitih) skoro za svaki motor ali kod nas je to jako tesko naci. stigar koji hoce moze to da napravi ali onda i naplati ali kome treba to vredi svaki dinar.nista nije skuplje nego ako ostetis navoje (u najblazem slucaju navoje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi napravio sam uzeo mi neki cica na ledinama 1200 din bilo bi i manje nego sam pravio jos neki sraf . Najveci problem mu je bio za tacne dimenzije sva sreca pa sam nasao skicu sa dimenzijama na netu. Ako neko bude pravio prvo nabavite subler i lepo skinite sve tacne dimenzije na motoru da bi mogli da vam naprave .Evo slika a evo i skice ako nekome zatreba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...