markodjurovic 815 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U cilju stvaranja veceg zivotnog prostora poklanjam jet kacigu kineske proizvodnje. Evo slicica pa kome je do sada bilo opravdanje da ne nosi kacigu zato sto je nema eto... (bolje ikakva nego nikakva) Inace je velicine XL (obim glave oko 60), i vizir je izgreban pa je sa spustenim vizirom pogodna jedino za suvozaca. Kacigu ne saljem znaci neko mora dodje po nju na Dorcol. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 9, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, skuva se u ovoj mojoj, kazi kad i gde da dodjem i eto me Unapred hvala Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan evo vlada je prvi. Evo ti moj telefon ja sam na poslu na Dorcolu do 10-11 uvece pa kad god tebi odgovara ti svrati. Orjentacija je ugao francuske i gundulicevog venca (Crkva aleksandra Nevskog u Cara Dusana) Tel: 064/265-2121 pa cimni samo jedno 10min ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 9, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, da prodje malo gungula pa stizem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan samo da pozdravim ovaj dobar gest...retko ko danas nesto poklanja zato svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jun 9, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 9, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Poklon.... Jel se javio neko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala, sad cu se postidim. Kaciga je dobila novog vlasnika pa nek ga sluzi u sreci. Inache stvar je cisto prakticne prirode za nju bi mogao da dobijem veoma malu kintu a imam vec tri druge kuci pa shto da skuplja prasinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, što nije bila ženska pa da se koristi za bezbolniji raskid Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2766 Napisano Jun 17, 2009 Vozac A kategorije :D, 964 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...