Brdo 0 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drage kolege! Imam hondu CB 900 F2 boldor,koja je do nedavno bila u solidno stanju,sad sam poceo da je sredjujem da bude u extra stasnju,barem so se tice Agregata,Pa su mi potrebne neke sitne informacije,Ako neko slucajno zna koje su dimnzije klipova i stublina,I koje su najbolji delov sto mogu da nabavim kod nas,cena iskreno nije bitna,Zaljubio sam se u ovaj motor,i cena mi sada ne predstavlja nikakav problem koji ne moze da se zaobidje,Posto sam ja svez i relativno malo znam oko agregata japanaca,Pa zbog toga ja i cale ce mo se upustiti u Novu avanturu!!! A ako iko od vas postovane kolege ima neko Znanje ili neki savet Bicu mu uveliko Zahvalan ukoliko podeli neko svoje znanje samnom! :) Hvala I PoZdrav sa puno sigurno predjenih Kilometara!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deja vu- javiće se Bokilic sa iscrpnim odgovorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan To mi je potrebno! Trazio sam svasta po netu,ali nista naci korisno ne mogu! PoZz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan evo manuala ima sve shto te interesuje.... http://downloads.hondatech.info/Moto/CB/Honda%20Cb750%20K%2CCb900%20Dohc%20Fours%2078-84%20Haynes%20Service%20Manual%20Eng%2CPl.rar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Druze!!! Valjda ce mi posluzi!!! PoZz! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 17, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže i dobrodošao u "sektu" Ako i postoji nešto što Bokilić ne zna...u šta sumnjam ...odgovor na to pitanje možeš naći na forumu sajta www.cb1100f.net p.s. očekujemo i slike zlog stroja čim prije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...