PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Uradio bih na Kawi tonirani vetrobran,u malo izmenjenom obliku od standardnog.Imao bi malu grbu po sredini. E sad posto mi je dosta jeftinije da mi se to napravi nego da kupim originalan interesuje me da li neko od vas ima iskustva sa gospodinom Polic sa Karaburme. On mi je rekao da to moze da odradi ali me interesuje sta vi mislite da li on to moze da odradi kako treba,mislim da ne bude fuserski i lose ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio MRA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio MRA... Da ,ali on je 90 eur. a ovaj u rucnoj izradi je oko 30ak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Novembar 21, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao kod tog Ivana sa Karaburme (do tad mi je vec napravio 2 vizira za ranije motore), sa slicnom idejom - da mi napravi double bouble vizir kakav vec imam na motoru, ali da bude providan zbog kamere. Prvo mi je rekao da to moze da napravi bez problema, ali je kasnije promenio pricu. Posle nekoliko dana cekanja, dana kad je trebalo da bude sve gotovo javio mi se u fazonu 'javicu ti se cim bude gotovo da dodjes da preuzmes'. Negde oko 22h te veceri sam otisao kod njega, posto mi se naravno nije javio. Zatekao sam ga kako radi neki drugi vizir a moj nije ni pipnuo. Hmm... Druga stvar, tad sam ga opet pitao dal moze da napravi identicnu kopiju sa lepom grbom (da bih bio siguran da se isplati ponovno cekanje), TEK TAD mi je rekao da to ne moze da ispadne bas tako i pokazao mi je neko govno od vizira u fazonu 'eto to ti je dabl babl'... A to nije ni proslo pored dabl babl vizira... Elem, prica se zavrsila tako sto sam kupio MRA vizir u Balosavi i izbrisao broj telefona tog lika iz moba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Paki, my man, vec smo pricali o tome. Iskreno, 90e je skupo a 30e je relativno pristupacna cena iako nije ni pribliznog kvaliteta kao original, ali i cena mu je 3x manja. Video si kako je moj Brka napravio onaj vizir za R7 a i sam znas da ne radimo to. Po meni, moze da ti napravi bez problema s'obzirom da se covek bavi time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Novembar 22, 2006 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan znali neko broj tog lika za vizire treba mi za hyosunga .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan znali neko broj tog lika za vizire treba mi za hyosunga .... 064/2 847 847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za vizir? Jel ces da narucujes ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za vizir? Jel ces da narucujes ili? Ma videcu,jos razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...