Jump to content

Moto Zajednica

Do Grčke preko Albanije

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: HP2 Enduro

Pozdrav svima,

Planiram u Avgustu na godišnji odmor u Grčku. Tačnije Lefkada (Jonsko more). Ideja mi je da napravim neku lepu rutu do tamo (5-7 dana) preko Bosne, Crne Gore i Albanije do Lefkade. Albanija mi je najveća nepoznanica. Čitao sam neke putopise članova koji su putovali kroz albaniju ali to je uglavnom bila ruta preko Ohrida. Ja bih išao što južnije prema Grčkoj?!

Ako neko ima nekih iskustava i predloga oko celokupne rute, a pogotovo ovog Albanskog dela bio bih jako zahvalan!

Obećavam i putopis nakon povratka :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 166 postova

Ja planiram Lefkadu krajem avgusta.

Put za Grcku delim do Ohrida na spavanje i drugi dan na prelaz Niki preko Bitolja.

Povratak planiram sve uz more preko Albanije do Crne Gore pa prrema Srbiji mi je sve jedno.

Isao sam prosle godine kroz albaniju, nisam imao nikakvih problema cak mi se i dopalo pa cu opet ove godine. :)

• U prolazu, 15 postova

Uze mi Marko rec (temu) iz usta :)

Kad budes video ove plaze sto je Dane obisao,neces ni otici u Grcku :)

Taj me je putopis i naterao da ove godine idem preko Albanije za Grčku, nego ako neko ima svežija iskustva i preporuke :)

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

prosle godine sam bio u albaniji, saranda, gradic na moru. mogu da ti kazem da je put dobar za voznju motorom osim sto ima samo dve trake. saranda je mesto na 15km od grcke granice i vidi se krf koji je 5km od kopna i proteze se celom obalom sarande. jedan deo puta nije bio asfaltiran iz ne znam kojih razloga nekih  50-tak km od mora koliko se ja secam. taj deo je bio dug oko  5-10km i bio je pod rizlom. osim toga sve ostalo je ok. ako te jos nesto interesuje pitaj. pozz

• U prolazu, 15 postova

prosle godine sam bio u albaniji, saranda, gradic na moru. mogu da ti kazem da je put dobar za voznju motorom osim sto ima samo dve trake. saranda je mesto na 15km od grcke granice i vidi se krf koji je 5km od kopna i proteze se celom obalom sarande. jedan deo puta nije bio asfaltiran iz ne znam kojih razloga nekih  50-tak km od mora koliko se ja secam. taj deo je bio dug oko  5-10km i bio je pod rizlom. osim toga sve ostalo je ok. ako te jos nesto interesuje pitaj. pozz

pa..interesuje me dosta toga ali ne bi da gnjavim previse. Kojim putem si stigao do Sarande, malo putnih informacija vezanih za prenociste, benzin, ljude, cene, novac, vidim da feriji idu za krf  ... krecem na put sada u subotu 1. avgusta , pa ako imas vremena napisi nesto.

Hvala unapred!

• Integrisan, 8365 postova

pa..interesuje me dosta toga ali ne bi da gnjavim previse. Kojim putem si stigao do Sarande, malo putnih informacija vezanih za prenociste, benzin, ljude, cene, novac, vidim da feriji idu za krf  ... krecem na put sada u subotu 1. avgusta , pa ako imas vremena napisi nesto.

Hvala unapred!

A napisi kasnije i ti kako si se proveo na putu. Ja planiram isto u Grcku preko Albanije mozda 15-ak dana kasnije, pa je svaki hint dragocen...

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Vidim ja da ce biti dosta saobracaja kroy albaniju u avgustu! Nazdravlje, ako vidite enduro koji

ne mozete da odredite sta je zaista, to je moj DR! Sad na sve lici, sem na DR...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja