Vele 8 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan BRUKA :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud i ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan A nekad je bio lep bajk... Ode yamaha :-X :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Avgust 4, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan kako li tek zvuči sa ovim cevkama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ha! To možemo samo da nagađamo, ali verujem da grmi ko sam vrag.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio u Umagu i zadivio sam se koliko je motocikl uradjen do najsitnijeg detalja jedan od lepsih motocikala koji sam video uzivo..tezak rad je u pitanju koji je za svaku pohvalu......steta sto ne znam da okacim fotke jer sam ga i ja fotkao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...