Srdjananinja 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ja sam Srdjan iz Kragujevca.Trenutno ne vozim nijedan motor,ali ih strasno obozavam.Omiljene discipline su mi Isle of Man,North-West,.... Ako neko kaze da voli vise Kawasaki od mene,znajte da je slagao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DRUZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjananinja 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 4, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ja sam Srdjan iz Kragujevca.Trenutno ne vozim nijedan motor,ali ih strasno obozavam.Omiljene discipline su mi Isle of Man,North-West,.... Ako neko kaze da voli vise Kawasaki od mene,znajte da je slagao! DOBRO DOSAO!!!! Samo napred kuckaj i citaj ovde ima SVEGA!!!! p.s. ja volim KAWASAKI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 4, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Lajkovca! p.s.Ja vozim kavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 5, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan WELCOME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...