MOTOSIKI 7 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kolika je duzina vila na VT 750!Od prvog trougla do centra osovine kao na slici! E sad moze bilo koji kruzer ili kustom motor ali bih voleo bas VT 750!Naravno interesuje me duzina u opustenom, da izvinete, stanju!Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema nikog ko bi to mogao da zna ili premeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pa probaj da skines manual,tamo pise valjda ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga u manualima,ja sam dok sam radio ram,stalno trazio razne mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga u manualima,ja sam dok sam radio ram,stalno trazio razne mere. Ma nema u manualima u pravu si!Jedino da se posluzim metodom proporcije! ??? Ali to mi i nije neko resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga u manualima,ja sam dok sam radio ram,stalno trazio razne mere. Ma nema u manualima u pravu si!Jedino da se posluzim metodom proporcije! ??? Ali to mi i nije neko resenje! Ja sam pokusavao vise puta,i sa 10 razlicitih slika istih motora,uvek sam dobijao razlicite dimenzije :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E pa zato ja hocu podatak "sa lica mesta", ali slaba vajda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kolika je duzina vila na VT 750!Od prvog trougla do centra osovine kao na slici! E sad moze bilo koji kruzer ili kustom motor ali bih voleo bas VT 750!Naravno interesuje me duzina u opustenom, da izvinete, stanju!Hvala!!! Kompletno ne znam koliko je ali unutrašnj deo ( hromirani ) je : 1997-2002 VT 750 C2 Shadow Ace 657 mm 2000-2003 VT 750 Black Widow 640 mm 2004-2005 VT750 Shadow 617 mm prečnik je 41 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan duna ce ti varirati od motora do motora u zavisnosti u kakvom je stanju viljuska,tj opuge i kolicina ulja...e sad ne znam za sta ti je to potrebno i koliko imas mesta za toleranciju u duzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kolika je duzina vila na VT 750!Od prvog trougla do centra osovine kao na slici! E sad moze bilo koji kruzer ili kustom motor ali bih voleo bas VT 750!Naravno interesuje me duzina u opustenom, da izvinete, stanju!Hvala!!! Kompletno ne znam koliko je ali unutrašnj deo ( hromirani ) je : 1997-2002 VT 750 C2 Shadow Ace 657 mm 2000-2003 VT 750 Black Widow 640 mm 2004-2005 VT750 Shadow 617 mm prečnik je 41 mm Jel mislis na duzinu obelezenu na ovoj drugoj slici? duna ce ti varirati od motora do motora u zavisnosti u kakvom je stanju viljuska,tj opuge i kolicina ulja...e sad ne znam za sta ti je to potrebno i koliko imas mesta za toleranciju u duzini Ma znam sve to!Vidis prijatelju ja vec duze vreme trazim nesto sto bi meni odgovaralo i sto bih ja mogao da preradim na svoj nacin!Radi se o hondi CB 750 K7 iz 1979 godine!Nju spremam za copericu, pa se razmisljam da li bi bilo bolje da uzmem neke vile sa enduro motora ili pak sa kruzera!Mnogo mi se svidja VT 750 a ne ostajem ravnodusan ni sa VT 600, ali da se ogradim samo njihovi zadnji delovi!A i u brdu planova i skica koje posedujem ja sam uvek nailazio na neke totalno neprihvatljive duzine!Svaka pomoc je dobrodosla!Hvala!!! ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ovo : to ti je pod broj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to je taj deo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...