Interceptor BP 10040 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1046 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo došlo izgleda vreme da se i ja rastanem od moje Yamahe...jeste da mi je prirasla srcu ali rešio sam da zamenim pa da probamo.... Yamaha je FZ 750 3KT 1992 godište i ima 76 KW,prešla 48000 km.Održavano i garažirano uvek.Zimus promenjeni filtar vazduha,filtar ulja,ulje,vizir MRA i još po neki detalji.Lanac i lančanici još u odličnom stanju,uglavnom samo sipati gorivo i voziti...ako neko se odluči za kupovinu nadam se da neće zažaliti,ja sam dosta uživao vozajući se (u stvari još uživam). E umalo da zaboravim jesenas je montirana nova prednja guma Dunlop Qualifier D 209 a proletos je dobila i zadnja guma zamenu Dunlop Road smart. Cena je 2150 Euro i verujem da vredi dosta više zbog svega novog šta sam montirao na motor ali videćemo... Evo i par slika danas uslikanih po ovom šugavom vremenu... A evo i jedna slika uslikana prošle godine čisto da se vidi boja na suncu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10040 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1046 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi nova cena 2001 Euro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10040 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 1046 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se podsetimo ako kojim slučajem ima zainteresovanih... Inače upravo sam je registrovao pa registracija važi do 31,07,2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10040 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1046 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo da se podsetimo,postoji mogućnost dogovora oko cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...