Ljuboslav 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Dal vredi ovakav motor??? Nesto vise o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si za ozbiljniji super moto onda ktm duke iskrena preporuka odnos cijena-kvalitet ce te odusevit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na preporuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako si za ozbiljniji super moto onda ktm duke iskrena preporuka odnos cijena-kvalitet ce te odusevit DUKE svrtava se u kategoriju FUN BIKE..... a moze i da prodje kao SM, ovisi..... Prvo rascistis par stvari, da li treba motor za svakodnevnu voznju, stazu, kombinovano....... Pa onda moze da se prica, inace KTM kao prvi veci motor zna da bude zanimljivo iskustvo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Mozda DR 650 R,ako te interesuje kako leti svrati do mene pa provozaj. A ako je ozbiljna kinta u igri onda KTM,san snova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan uporedni test soft supermoto http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T081/081UT_Soft_supermoto-Fun_bike.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju... Yamaha XTX660... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan xtx je odlican motor, za pare koje ga kupis dobijes dosta , od svega po malo, plus kvalitet za 5 sto je najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan evo 21. maja sam proslavio 2 meseca kako sam kupio pomenuti samo rechi hvale toliko zabavno vozilo da nemam rechi ruku na srce jeste malo tezi i ponekad osetim to ali boze moj... za grad bombon, volan tik iznad retrovizora presho sam vec 2500 km sa njim.. putovao BG-NS-SU zastita od vetra kita malo se ukocio malo vishe devojka iza ali boze moj jedino sto mi ide na zivce je prednji disk koji ludacki shishti dok se okrece tocak sem toga sve shljaka... majku mu ,deluje kvalitetno no videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju... Yamaha XTX660... Cestitam na motoru, motor je extra i meni je bio u kombinaciji za kupovinu, na kraju sam se odlucio za apriliu, isti agregat, ali 5 brzina i udobnija je pa za ono sto mi treba mi vise odgovara. A slike, godiste i jos neka informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan 2006 godiste, presla 7900km...sta reci?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan isti agregat, ali 5 brzina Pa i xt ima 5 brzina. ??? I na kraju... Yamaha XTX660... Svaka čast na kupovini ;D I ja sam gledao XT ali sam se ipak odlučio za Pegasa Stradu jer se dobije više i bolje za manje para. Pazi samo kad budeš menjao ulje da ti sipaju 2.9L, a ne 1.5L. Postoji greška u service manualu oko količine ulja, znam za par slučajeva koji su plakali posle mudrih majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju... Yamaha XTX660... Pazi samo kad budeš menjao ulje da ti sipaju 2.9L, a ne 1.5L. Postoji greška u service manualu oko količine ulja, znam za par slučajeva koji su plakali posle mudrih majstora. Hvala ti na upozorenju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poseti xt660.com,ono sto naucis na tom sajtu ne zna nijedan majstor kod nas,ja sam do skoro gledao da kupim X-a i posto nisam mogao naci primerak u stanju kakvom bih ja zeleo uzeo sam ponovo Fz-a,ali S2. Xt ti je kao radna masina,nepoderiv je ali ne treba ni stedeti na odrzavanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jun 6, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan kako se krece cena tog godista ...kako si ti prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i xt ima 5 brzina. ??? U pravu si, ne znam zasto sam se istripovao da je sa 6 brzina, verovatno je u nekom tekstu koji sam citao bila greska. Cak sam pre neki dan komentarisao pred drugarom koji ima xtx da ima razlike u menjacu zbog 6 brzina i on je precutao, verovatno nije cuo. Hvala na ispravci. 2006 godiste, presla 7900km...sta reci?? Pa nista, osim da ga uzdravlju vozis i da se lepo zabavis. Motori su ti prelepi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Motor je super, vozio sam prosle nedelje jedan takav, vredi sve pare. Jedna jedina stvar koja mi se nije svidela je sediste. Meni je nekako previse usko pa me bulja posle 20 min zabolela. po meni je k'o stvoren za grad, bas se lako vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hura, dobrodoshao u XTX bandu sad ste me istripovali sa tim uljem idem odma da proverim sediste je strava do subotice sam tero i nije me bolelo... istian u povratku me raskantalo i mene zanima cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Za grad je najbolji... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pa..ja sam ga platio 4400E, sa "Givinom" od 42l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pa zvuci pristojno, bilo je i grdjih i matorijih za vise para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To ti je bas povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...