X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Naime,imam kombinaciju da dam svoj motor u zamenu za motor na crnogorske table(Pg table,pre par dana je istekla registracija,legalan),interesuje me da li moram da ga prenosim na srpske table i ako moram koliko bi me izasao prenos tog motora(750ccm)???A napomenuo bih da imam coveka u Cg koji moze bez problema da mi registruje motor tamo,tj. da mu produzi registraciju...Da li cu imati problema ako ga budem vozio sa Cg tablama registrovanog??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako bi i dalje moglo da se vozi na crnogorske table,onda bi svi vozili..shto bi bili budale da bace po par stotina evra na preregistraciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda vise nece moci da se vozi posle isteka ovih 3 meseca to je 21.jul ako se nevaram! Nadji broj nekog speditera pa pitaj oni imaju te kataloge pa ti mogu reci cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok,a jel moze onda neko da mi da broj nekog speditera,posto nisam bas u tim vodama??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da proGOOGLEas malo najbolji kazu da su u Subotici odnosno najjeftiniji! Ako nadjem nesto napisacu broj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ih brate gde da ga teram u Suboticu,ja sam iz Valjeva,mnogo mi daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imash carinu i u Valjevu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se moze zavrsiti samo papirologija tamo ili gresim nisam bas naj sigurniji ali u svakom slucaju ima ih i u Valjevu i Beogradu mozda malo skuplje ali transport do/od Subotice i dodje isto! Evo par linkova: http://www.maned.co.yu/ http://www.petsped.co.yu/transport-i-spedicija.html Evo i nekih zakona,mozda pomogne: http://217.26.67.168/uploads/2/1/2176133/Uvoz-i-carina.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Valjevu par jako dobrih speditera koji ti mogu cariniti motor, jer sam i ja moj carinio u VA. Ako znas gde je restoran Ribolovac u Kolubari preko puta glavne kapije Krusika. Popenjes se na sprat i imas tri ili cetiri speditera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za linkove!!! P.s.Nece da mi udje na link za ove zakone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Valjevu par jako dobrih speditera koji ti mogu cariniti motor, jer sam i ja moj carinio u VA. Ako znas gde je restoran Ribolovac u Kolubari preko puta glavne kapije Krusika. Popenjes se na sprat i imas tri ili cetiri speditera. Znam gde je ribolovac,samo mi reci kada rade oni da odem da se raspitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim od devet ujutru, ali nisam siguran, poslednji put sam bio pre vise od godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...