Joseph B. 142 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da napravim neki DB killer, posto me izuzetno nervira zvuk kada krenem na vece udaljenosti. Nesto slicno kao ovo: Naravno, ako moze malo jednostavnije, i da ne gubim puno na snazi motora... Sad imam potpuno otvoren top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Anyone? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koje je vozilo u pitanju i koliko imas auspuha 2 ili 1? paa cu ti odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB400N . Ima Dva cilindra, dve grane se spajaju u jedan top. Thanks in advance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 MOZES uzeti prigusivac iz golfa 2 nbenzinac srednji lonac pa da taj prigusivac ubacis u svoj lonac i oblozis ga staklenom vunom ali ne onom za termoizilaciju vec za peci. to moze da ti uradi bilo koji auto limar. a 2 solucija ti je da izmedju kartera i zadjne nogare ubacis lonac sa otvorima za oba izduva i izlazom za top ovaj lonac izgleda nesto kao u yamahe TDM I GS BMW DOBIJAS DOSTA MEKSI METALNI ZVUK. LAKSA TI JE 1SOLUCIJA AKO SE ZA NJU ODLUCIS NADJI POLOVAN LONAC OD GOLFA SREDNJI. ako imas jos nesto pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ovo resenje sa loncem od golfa mi deluje kao odlicno, hvala ti najlepse za savet. Naravno, pivo sledeci put kada se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja svaki put kad radim fajtera radim i novi auspuh na svoj nacin ovo ti moze zavarito bilo ko sa CO2 aparatom a ti samo obmotaj vise krugova vune i dobro je sabij na velicinu tvog topa mozes je obmotati i selotejp trakom da je ubacis unutra. DA ZNAM CRTATI U KORELU pokazao bi ti. srwcno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam kako si rekao. Prebacio sam unutrasnjost srednjeg lonca od golfa 2 u moj top i obmotao sa metalnom mrezicom za komarce , pa sa onom celicnom vunom za pranje sudova i sada imam dosta tuplji, dublji zvuk. Nije mnogo tisi, ali svakako nije onako hrapav, nervirajuci. Hvala ti za savet druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju nema na cemu i drugi put,drag mi je da si uspio i jatako stalno radim popravke prigusivaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 8, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj top kad je riknuo zamenio sa standardnim zadnjim loncem od cbr600f i extra sam zadovoljan sto se buke tice, a nesto nemam utisam da sam izgubio na snazi, naprotiv motor nekako mnogo mirnije radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...