Arpad 66 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje u subotu dobijamo dojavu da u Temerinu se desila nesreća pad sa motorom,mi u Šapcu.Počeli da se raspitujemo jer smo dobili samo informaciju kakav je bio motor,niko ne poznaje.Mislili nedaj bože neko sa strane doživeo nesreću kod nas.Pozovemo policiju koja je radila uviđaj oni nam potvrde da su Temerinci i da je u pitanju crna Yamaha ali niko ne poznaje motor a imena nam nisu rekli,kad smo došli kući imali smo čemu se čuditi momak je tek kupio motor i što je kupio pozajmio drugu a on seo nazad da se provozaju i ... Nazad momku tojest vlasniku lake povrede ali vozaču pukla lobanja i pao u komu i danas popodne više nije se mogao boriti za život mada je imao zbog čega jer je ostavio iza sebe mladu ženu i jednogodišnje dete.Dečko koji nikad nije vozio motor samo da proba se zove Sipan Igor nije došao ni do svoje 25 godine nije bio motoraš ali je poginuo na motoru i mislio sam da barem na motoraškom forumu oprostimo od njega ,dečko je bio inače dobar drugar.Nek mu je večna slava. Pouka iz ove tragične situacije nek ja budem pi..a što nedam nikome motor ali ni nikoga neću imati na savesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Skoro slicna situacija i u Mladenovcu. Poznanik kupio skuter i otisao do drugara i ovaj poceo da prica "ti nisi drugar, neces da mi das krug da provozam...". Ovaj mu da skuter i decko se zakuca u PARKIRANI auto. Ja svom rodjenom ocu ne dam da vozi Stroma iako mi ga je on kupio a ne nekom ko prvi put seda na motor, pa moze i na drvo da skace i da prica sta hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika Twin 650 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maradik-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...