Đenka 120 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću ja da dočaram : Vlasnici MZ-a (nemora da znači baš svi,ali većina) su kao siromašni ljudi na selu: nemaju para i imanja da čuvaju kravu (treba mnogo para da se kupi i mnogo sena za hranu) pa čuvaju kozu (jeftinija je i manje sena jede),ili isto to samo su u pitanju konji i magarci :lol: Jel sad jasno :lol: Mislim nemo se ljutiš malo se šalim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da. Nekima je kiselo grozdje a kada bi dobili na lotou, jeo bi se i anans a Bogami i papaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deki, za ovih 1000 reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 5, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti ziv i zdrav i da se vozis dugo godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zelim i svima vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...jednom MZ-jas, uvek MZ-jas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 5, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan U tom smislu, pogledati ova velika crvena slova ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci golub je na prodaju koliko sam video, lepo dali si imao neke ponude do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEEEEEEEE, ja preziveh jos jedno cukanje.. U sred raskrsnice, sa dene strane, ne obaziruci se na znak STOP, udari me zena, ni krivog ni duznog...Iza mene, suvozac, moje trece cedo, inace plasljivko... Sve u svemu, na njenim kolima, odvaljen branik, sa leve strane a na motoru... Desni kras bar, vetrobran, iz desnog cilindra kaplje. A sta je gospodja uradila? Izasla iz auta i razvikala se na mene, kako sam joj odvalio branik... Na moje cudjenje i odgovor, da je ONA prosla na znak STOP, pitala me, kak i ja nemem isti....Kako je moguce da neko takvea pitanja postavlja? Cuvajte se ljudi. Stefan i ja prodjosmo bez ogrebotine. Do duse, ja malko nasadio prepone i oko njih na rezervoar i sada hodam kao kauboj posle rodea. Zahvaljujem se Aci i Skubi na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da niste povredjeni,meni jedna prodje na crveno,jugic pun dece,cela raskrsnica joj svira i psuje,mislis da se okrenula i ukapirala sta je uradila,jok bato,jugic ide 60 u drugoj,ona stegla volan kao da se za zivot bori i samo pravo do cilja,ostali neka se sklona s puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Teško je ženama objasniti da nije dovoljna dozvola da bi se bezbedno učestvovalo u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 3, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja sve dobro shvatio - Golubu nefali ama bas nista ! Udes je bio sa BMW-om. ( Golub nema desni cilindar ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Lijo. Golubu fali registracija i mozda malo stelovanje kvacila, neka lamela da se zameni i vozac. Ono moje drugo dete, kao, dace ispite, polozice A... Provezem ga kroz sokak, da me mine zelja, da mu razmrdam ulje... Fali mu voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan najezim se kad ovako cujem da neko nastrada ni kriv ni duzan, ne dode mi ni da pogledam motor, nego mi dode da uzmem neki buldozer u da pocistim sve ulice od losih vozaca i vozacica. ma bitno je da ti nije nista proci ce te , vozices ti taj bmw i dalje samo napred i ne boj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 4, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobro je da ste prošli bez ozbiljnijih povreda, mada, opet i to oko prepona nije za zezanje. Želim brz oporavak. Inače, takvima kad vidim da reči ne nalaze "plodno tlo", zasadim po koju materijalnu po tamburi momentalno. Onda odmah shvate šta su uradili. Ovi koji ne reaguju na reč, fantastičnom brzinom uključuju mozak kad popiju bombonu. Vas dvojica da ste živi i zdravi! Ostala familija takođe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Vas dvojica da ste živi i zdravi! Ostala familija takođe! To je najbitnije... pridruzujem se zeljama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak.Kakva nam je saobraćajna kultura još malo pa ćemo ići tenkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, posle duzeg vremena, Plavi Golub, je nasao novog vlasnika. Sleteo je tiho i nenametljivo, zagugutao i.... Otisao u druge ruke. Nadam se bolje nego moje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Avgust 19, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan E, pa neka je sa srećom. Jel' kod Sibina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan neki lepa boja...samo mi se cini da mu je malo ova maska prevelika u odnosu na rezervoar a i motor uopste....ali da stiti od vetra ,to sigurno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan ko je skoro radio generalku i koliko ga je para kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...