zverinjak 403 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne opada samo tebi vec i drugima, mislim na posao.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ne opada samo tebi vec i drugima, mislim na posao.... ;D potvrdjujem... ! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Jedva docekah ove lepe dane. Doletim, na krilima mog Goluba, jutros sa posla. Nebo obecava lep dan a ja obecao momcima malko voznje. Kako to treba da bude, obecanje- ispunjenje. Namontira se Neki(moj drugi saranitelj), zajase Goluba i krene... LJUDI SA NEVEROVATNIH 3,1km/h PROKLIZA MU MOTOR I KAO MECE-BUP!!! Pade covek, preturi se. Stvorim se za sekund iza njega a on, batrga nogicama, gicka se i stenje, k`o prase... Izvukoh, mog pretendenta ne Goluba... Ljudi, pune mu okice, onako buljave, suza. Trese mu se glas... Pogledam ga: glava, noge, ruke... Sve ok. Malo nagruvano ali citavo. Necu da pricam sta je na motoru. Ima stete ali se da srediti, a ako pocnem sa pricom, bojim se PROVRISTACU. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onih koji tvrde da svako mora da padne nekad. Ako je tako onda je lepo što je to uradio sa tih 3,1km/h. Guzicu bi ulubio svakako, nekakva šteta na motoru bi se svakako desila makar i najminimalnija... E, sad je pao i više nikad, iskoristio je svoje pravo. Iskoristi autoritet oca, zabrani mu da pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 9, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan u pravu je vuja zabrani mu da sledeci put ne pada,nemoj se nervirati stetu ces popraviti sigurno. polako samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 9, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je pao sada i u takvim okolnostima, pri takvoj brzini! Drugi put će imati više osećaja za trenutak kad motor 'oće da beži. To telo zapamti. A plastika, a ne verujem da je i gvožđe, se sredi. Je*eš to, ne sekiraj se. Jes' da košta i više nije novo k'o što je bilo, al' nije za sekiraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 9, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se niej povredio!!!!!!! Za malo i ja danas da padnem na livadi ispred kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan desava se. kad se sjetim kolko sam ja puta okinuo s emzee. ajoooj. jedno 6-7 puta minimalno. i eto me ziv zdrav i emza blista ko iz ducana. samo strpljivo. sto ima to se popravi, resi i opet je zadovoljni smesak na licu i vozis goluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja to. Slazem se ali, trebalo je videt kako mece pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sale,nema te covece,jel ta maska resena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Malko smo se vozali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci i ti ode u vozace bmw , lepo bogami, nego reci mi koji motor je udobniji Malko smo se vozali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan BMW je izuzetno udoban, ima sire sediste, nize teziste u odnosu na Goluba.Duzi je i odnos laktovi-kolena je sasvim drugaciji. Ne mogu da ih, objektivno uporedjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan reci mi iskreno koji ti je drazi za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan reci mi iskreno koji ti je drazi za voznju Kad sam gladan ne odbijam ni proju,ali ako mogu da biram uvek ću uzeti burek sa mesom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan tako je denka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Peco,kupi ti onog Scorpiona iz oglasa za 700 evra, pa da ti svi zavidimo izvinte na off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta je to scorpion koji je to motor jer bolji od mog mz Peco,kupi ti onog Scorpiona iz oglasa za 700 evra, pa da ti svi zavidimo izvinte na off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Gde nestadose brkovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi iskreno koji ti je drazi za voznju Zar postoji dilema, sta bi ti izabrao? Mozda ovu sto bolje kuva????: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sta je to scorpion koji je to motor jer bolji od mog mz Peco,kupi ti onog Scorpiona iz oglasa za 700 evra, pa da ti svi zavidimo izvinte na off Pa to jeste MZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Koji mi je drazi za voznju? To je pitanje, koje nema odgovor. Golub ima i ime i prezime, vozio me lepo i korektno... BMW ima ime ali mu ga ja nisam dao. Na zalost, PG mora dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pa nije taj scorpion mz,nego neki novi muz, koji nema masinu orgina,l ne zovi ga mz, a i ne verujem da je bolji od mog e s a. sta je to scorpion koji je to motor jer bolji od mog mz Peco,kupi ti onog Scorpiona iz oglasa za 700 evra, pa da ti svi zavidimo izvinte na off Pa to jeste MZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan cudan odgovor nekako mi nije jasan, jos uvek sam u dilemi koji je bolji motor mz ili bmw to pitam jer planiram da za stare dane sebi kupim recimo neki bmw cruzer Koji mi je drazi za voznju? To je pitanje, koje nema odgovor. Golub ima i ime i prezime, vozio me lepo i korektno... BMW ima ime ali mu ga ja nisam dao. Na zalost, PG mora dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan o bre pa BMW je bolji !!! Kako ne shvatas MZ je bio narodni motor dostupan skoro svima, a i istocno nemacki... mada za mene su oba odlicna da biram vozio bi BMW-a r45 , MZ-a 250, i es-a 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...